Χρύσης Μιχαήλ: “Από την πρώτη μέρα που αποφάσισα να γίνω προπονητής, είμαι έτοιμος για το πιο μεγάλο βήμα”

204
Ο προπονητής της Καρμιώτισσας, Χρύσης Μιχαήλ, ήταν καλεσμένος χθες(12/11) στην εκπομπή ”Χωρίς VAR” της Cablenet.
Διαβάστε πιο κάτω τις τοποθετήσεις του Κύπριου τεχνικού, που ανάμεσα σε άλλα ξεκαθάρισε πως η προσπάθεια δεν θα σταματήσει και ότι η Καρμιώτισσα δεν θα παίζει ποτέ με αγωνιστικό στιλ που παραπέμπει σε ”κλεφτοπόλεμο”.

 

Τα κυριότερα σημεία:

 

“Η πανδημία μας δυσκολεύει σε μεγάλο βαθμό. Πέρσι σταμάτησαν τα πάντα και οι ποδοσφαιριστές ήταν σε μεγάλη απραξία. Η δουλειά μας ήταν πολύ δύσκολη στην Καρμιώτισσα με πάρα πολύ μικρό μπάτζετ αλλά κάναμε καλή δουλειά με τη στελέχωση και πιστεύω φαίνεται στο γήπεδο”.

 

“O πρόεδρος μας δεν συμπεριφέρεται απέναντί μας σαν πρόεδρος, είναι περισσότερο φίλος. Δώσαμε ευκαιρίες σε Κύπριους και τις έχουν αρπάξει από τα μαλλιά, αποδεικνύουν ότι μπορούν να παίξουν”.

 

“To δήλωσα από το καλοκαίρι ότι δεν θα παίξουμε κλεφτοπόλεμο. Απέναντι σε κάθε αντίπαλο θα παίζουμε ποδόσφαιρο. Ο βαθμός με το ΑΠΟΕΛ μας βοήθησε τα μέγιστα στην ψυχολογία. Ακολούθησε η εμφάνιση με την Ομόνοια και όλα πήραν τον δρόμο τους”.

 

“Να είσαστε σίγουροι ότι δεν θα σταματήσουμε εδώ”.

 

“Υπάρχουν πάρα πολλοί νεαροί στην Κύπρο που μπορούν να κάνουν καριέρα. Η υπερπροβολή είναι επικίνδυνη”.

 

“Πρέπει να αφήνεις ένα προπονητή να δείχνει το έργο του”.

 

“Από την πρώτη μέρα που αποφάσισα να γίνω προπονητής, είμαι έτοιμος για το πιο μεγάλο βήμα”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy