Ο απολογισμός και το ευχαριστώ προς το Σωφρόνη

Ο Απόλλωνας μέσα από ανακοίνωση που εξέδωσε ευχαριστεί το Σωφρόνη και κάνει τον απολογισμό της πορείας του Κυπρίου τεχνικού στον πάγκο της ομάδας.

Η ανακοίνωση:

Μετά από 174 παιχνίδια ως προπονητής του Απόλλωνα, ο κύκλος του Σωφρόνη Αυγουστή κλείνει με επιτυχία.

Σε αυτό το χρονικό διάστημα των τεσσάρων ετών με τον κ. Αυγουστή στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας, ο Απόλλωνας μέτρησε 106 νίκες, 28 ισοπαλίες και 40 ήττες.

Στον θεσμό του πρωταθλήματος είχε απολογισμό 73 νίκες, 19 ισοπαλίες και 21 ήττες. Στον θεσμό του Κυπέλλου 16 νίκες, 4 ισοπαλίες και 5 ήττες ενώ στα ευρωπαϊκά παιχνίδια ήταν ο τεχνικός με τις περισσότερες συμμετοχές με τον απολογισμό να θεωρείται θετικός μετρώντας 17 νίκες, 5 ισοπαλίες και 14 ήττες.

Σε ότι αφορά τους τίτλους και διακρίσεις, ο Απόλλωνας υπό την καθοδήγηση του Σωφρόνη Αυγουστή κατέκτησε ένα κύπελλο και δύο Super Cup. Ταυτόχρονα η ομάδα μας πανηγύρισε δύο προκρίσεις σε ομίλους τους του UEFA Europa League.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Σωφρόνη Αυγουστή είναι το ελάχιστο που μπορεί να πει ο Απόλλωνας και το φίλαθλο κοινό της ομάδας μας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy