Το αντίο του Σωφρόνη στον Απόλλωνα

314

Ο Σωφρόνης Αυγουστή, πρώην προπονητής του Απόλλωνα, μέσω επιστολής του αναφέρεται στην αποχώρηση του από την ομάδα.

Αναλυτικά:

Φίλες και φίλοι του Απόλλωνα,

Είναι δύσκολη η στιγμή για μένα προσωπικά να συντάξω την αποχαιρετιστήρια αυτή επιστολή, και να απευθυνθώ σε φίλους και ανθρώπους με τους οποίους έζησα σπουδαίες και μεγάλες στιγμές τα προηγούμενα χρόνια.

Αισθάνομαι την ανάγκη να το πράξω γιατί πριν από τέσσερα χρόνια ο Νίκος Κίρζης μου έδωσε μια ευκαιρία ζωής, να γίνω επαγγελματίας προπονητής σε μια πολύ μεγάλη ομάδα όπως τον Απόλλωνα.
Έλαβα πολλά από την ομάδα αλλά της πρόσφερα και αρκετά.

Καθημερινά δούλευα με μοναδικό στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος που τόσο πολύ αξίζει αυτή η ομάδα. Έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό, όπως και όλοι μου οι συνεργάτες.

Ακόμη και τώρα είμαι πεπεισμένος ότι η ομάδα την οποία αφήνω είναι σε θέση να κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα, δίνοντας χαρά στον κάθε Απολλωνίστα.

Δεν έχω κανένα ενδοιασμό και καμία αμφιβολία ότι η ομάδα θα διεκδικήσει μέχρι το τέλος και τους δυο εγχωρίους τίτλους.

Δυστυχώς το ποδόσφαιρο είναι κύκλοι, και έτσι ο δικός μου κύκλος στον Απόλλωνα έχει κλείσει.
Όλα αυτά τα χρόνια ευτύχησα να βιώσω μοναδικά συναισθήματα και ιδιαίτερες στιγμές σε Κύπρο και Ευρώπη.

Ευχαριστώ όλους τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους είχα άψογη συνεργασία, όλους όσοι συνεργάστηκα στο Κολόσσι και βεβαίως όλο το προσωπικό στα γραφεία της Εταιρείας.

Τέλος οφείλω ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο του Απόλλωνα ο οποίος με περίεβαλε με αγάπη και στήριξη όλα αυτά τα χρόνια.

Σίγουρα δεν πανηγυρίσαμε μαζί την κατάκτηση ενός πρωταθλήματος, ωστόσο ευτυχήσαμε να πανηγυρίσουμε πολλές άλλες επιτυχίες εντός κα εκτός συνόρων.

Σας ευχαριστώ όλους για όλα!

Με εκτίμηση,
Σωφρόνης Αυγουστή

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy