Κανονικά ο Νταμπό, ατομικά ο Λάρσον

178

Με ανάρτηση του ο επίσημος Απόλλωνας ενημέρωσε για την κατάσταση των προπονήσεων στο Κολόσσι.

Αναλυτικά:

Με προπόνηση το πρωί της Τετάρτης (11/11)στο προπονητικό μας κέντρο στο Κολόσσι συνέχισε τον κύκλο προετοιμασίας της η ομάδα μας ενόψει του επικείμενου ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Λάρνακα.

Η διακοπή του πρωταθλήματος θα πρέπει αξιοποιηθεί ευεργετικά από την τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές μας, έτσι ώστε να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του αγώνα με τους κιτρινοπράσινους.

Η προσοχή όλων είναι στους ποδοσφαιριστές οι οποίοι τις προηγούμενες ημέρες ταλαιπωρήθηκαν από κάποια προβλήματα τραυματισμών, μένοντας εκτός του τελευταίου αγώνα πρωταθλήματος.

Ευχάριστα τα νέα προκύπτουν από την επάνοδο σε κανονικούς ρυθμούς του Μπακαλί Νταμπό ο οποίος πλέον προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα, κάτι το οποίο αναμένεται να συμβεί τις επόμενες ημέρες με τους Βάλεντιν Ρομπέρζ και Εστεμπάν Σακετί.

Ειδικό πρόγραμμα ακολουθεί ο Ντάνιελ Λάρσον και η παρουσία του στον αγώνα με την ΑΕΚ θα ξεκαθαριστεί την ερχόμενη βδομάδα.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy