Αποφασισμένος για άνοδο φέτος ο Άρης!

Είμαστε σχεδόν στο 1/3 του πρωταθλήματος Β΄κατηγορίας και ήδη ο Άρης δείχνει ότι θέλει φέτος πάση θυσία την άνοδο στα “σαλόνια” του Κυπριακού ποδοσφαίρου.

Στην ομάδα του Άρη θεωρούν ότι η άνοδος ήταν κάτι που δικαιούνταν την προηγούμενη σεζόν και τους το στέρησαν αλλότριοι σκοποί και λόγοι. Στις έντεκα αγωνιστικές αγωνιστικές του πρωταθλήματος η “Ελαφρά ταξιαρχία” βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και μάλιστα αήττητη. Αν εξαιρέσουμε τις τρεις πρώτες αγωνιστικές και τις τρεις ισοπαλίες ο Άρης έχει να επιδείξει μόνο νίκες και μια ανέλπιστη ισοπαλία κόντρα στο ΘΟΙ εκτός έδρας, όταν και ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Το ρόστερ της ομάδας του Άρη είναι χωρίς υπερβολή ρόστερ που θα ζήλευαν κάποιες ομάδες της Α΄κατηγορίας, αφού οι ποιοτικοί ξένοι στην ομάδα μαζί με τους έμπειρους Κύπριους ποδοσφαιριστές αλλά και κάποιους εξελίξιμους νεαρούς δείχνουν την ανωτερότητα τους σε κάθε αγώνα.

Με το πέρας της 11ης αγωνιστικής βρίσκεται λοιπόν στην 1η θέση με 25 βαθμούς, έχοντας 7 νίκες και 4 ισοπαλίες. Έχει την καλύτερη επίθεση με 20 τέρματα, ενώ έχει δεχθεί 8 γκολ. Μέχρι στιγμής έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής 19 ποδοσφαιριστές, με τον Μόργκαν να έχει τον περισσότερο χρόνο με 1023 λεπτά, ενώ ακολουθούν οι Δημητρίου με 998,  Σικόρσκι με 968, Λοίζου με 962 και Ντελμίρο με 960 λεπτά.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο επιθετικός της ομάδας Ντάνιελ Σικόρσκι βρίσκεται στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ με εφτά τέρματα. Η ομάδα του Άρη φαντάζει το μεγάλο φαβορί αυτή τη στιγμή για άνοδο, αφού το δείγμα του πρώτου τρίτου του πρωταθλήματος είναι ενδεικτικό της δυναμικότητας της ομάδας αλλά και της ποιότητας της, ενώ πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι το φετινό ρόστερ με τις προσθήκες που έγιναν είναι πολύ καλύτερο από το περσινό.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy