Βραχίμης για Απόλλωνα, για την μάχη της παραμονής και για Χρύση Μιχαήλ

377

Ο πρόεδρος της Καρμιώτισσας, Δημήτρης Βραχίμη, μίλησε σήμερα (10/11) στον Super Sport fm 104.0 για την νίκη κόντρα στον Απόλλωνα, για την μάχη της παραμονής και το Χρύση Μιχαήλ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη νίκη επί του Απόλλωνα: 

«Είναι τεράστια νίκη καθώς ο Απόλλωνας είναι η καλύτερη ομάδα. Είναι σημαντικό για την ψυχολογία ενόψει και της συνέχειας»

Για την συνέχεια:

«Δεν αλλάζει κάτι, είναι δύσκολη η συνέχεια και πρέπει να μαζέψουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς για να υλοποιήσουμε τον στόχο της παραμονής. Στόχος είναι πρώτα να αποφύγουμε τον απευθείας υποβιβασμό ώστε να παλέψουμε τι  πιθανότητες μας στα μπαράζ. Πιστεύουμε ότι μπορούμε».

Θεωρείτε ότι θα έπρεπε να έχετε περισσότερους βαθμούς; «Σίγουρα. Ακόμα 4-5 βαθμούς δικαιούμασταν να τους έχουμε».

Για την μάχη της παραμονής:

«Θα παιχτεί η παραμονή μέχρι και την τελευταία αγωνιστική, τίποτα δεν θα κριθεί πιο νωρίς. Εγώ προσωπικά βλέπω συναρπαστικό πρωτάθλημα και πρέπει να δούμε ξανά το πόσοι θα πέσουν. Θα πρέπει να κάνουμε δεύτερες σκέψεις για τις 14 ομάδες. Από την στιγμή που είναι τόσο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα γιατί να μην ευνοηθούν άλλες δύο ομάδες».

Τα όσα ακούστηκαν περί Χρύση Μιχαήλ και ΑΠΟΕΛ επηρέασαν;

«Ναι επηρέασε όλο αυτό αλλά ΟΚ. Δεν θα μπορούσαμε να του στερήσουμε το μέλλον του αλλά αν έφευγε θα φεύγαμε κι εμείς για την β΄ κατηγορία».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy