Οι “Ταξίαρχοι” για τον κόκκινο φάκελο

Μετά τον επίσημο Άρη και οι οργανωμένοι φίλοι του Άρη “Ταξιάρχοι” εξέδωσαν ανακοίνωση για τον κόκκινο φάκελο που έφτασε σήμερα(9/11) στην ΚΟΠ.

Αναλυτικά:

Σήμερα η ΚΟΠ ανακοίνωσε την άφιξη έκθεσης ύποπτης στοιχηματική δραστηριότητας από το αρμόδιο τμήμα της UEFA, και αφορά τον αγώνα της ομάδας μας με την Αλκή Ορόκλινης. Η έκθεση του αρμόδιου τμήματος δεν απορρίπτει ευθύνη στην ομάδα μας , ωστόσο σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ομοσπονδίας θα εφαρμοστεί ο πειθαρχικός κανονισμός της που ισχύει για το πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας .
Κύριοι της Ομοσπονδίας , πείτε μας σε ποια άλλη χώρα ισχύει παρόμοιος κανονισμός .
Ακόμα και ο πιο άμυαλος άνθρωπος μπορεί να καταλάβει ότι με αυτό τον ανόητο πειθαρχικό κανονισμό, οποιοσδήποτε θέλει να βλάψει μια ομάδα, για τους δικούς του λόγους και για τα δικά του συμφέροντα μπορεί εύκολα να το κάμει, θυσιάζοντας λίγες χιλιάδες Ευρώ. Σταματάτε επιτέλους να ψάχνεται θύματα για να καλύψετε τις αδυναμίες σας . Τα σωματεία θα τα διαλύσετε , αλλά υπάρχουν τόσα άλλα σωματεία και αυτοί που χειραγωγούν αγώνες θα συνεχίσουν το έργο τους . Δείτε για μια φορά την ουσία και αφήστε τις προχειρότητες .
Ως αγνοί οπαδοί του ιστορικού Άρη, απαιτούμε από όλους του αρμόδιους φορείς, πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης και απόδοση ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ευθυνών.
Είναι υποχρέωση σας να προστατεύσετε τα σωματεία , μέλη σας . Δεν σας επιτρέπουμε κύριοι να θυματοποιήσετε και να τιμωρήσετε τον ΑΡΗ για δεύτερη φορά . Το κάνατε πέρσι, φωνάξαμε και μας γράψατε κανονικά. Αν είμασταν χιλιάδες ίσως να ήταν διαφορετικά τα πράγματα και να ειχαμε διαφορετική αντιμετώπιση τόσο από εσάς όσο και από ορισμένα ΜΜΕ. Φτιάξατε έναν κανονισμό, απλά για να τον φτιάξετε , τον αφήσατε στο πλάι απλά για να “βρέθεται” και ουδείς ασχολείται ως προς το πόσο σωστός , δίκαιος και αποτελεσματικός είναι.
Φτάσαμε στο σημείο να μην απολαμβάνουμε το άθλημα κύριοι. Πάμε στο γήπεδο, κερδίζει η ομάδα μας και είμαστε με την έννοια μπας και ….. ΕΛΕΟΣ!
Υπάρχει Αστυνομία, υπάρχει επιτροπή δεοντολογίας, υπάρχουν δικαστήρια… Αφήστε τις προχειρότητες στην πάντα .
Αποδώστε δικαιοσύνη και όχι ξανά το άδικο κύριοι …. Επανεξετάστε τον κανονισμό άμεσα κύριοι και φτιαχτε ένα σωστό πειθαρχικό κανονισμό θα αποτρέπει πραγματικά τέτοιου είδους ενέργειες. Ζητούμε την παρέμβαση όλων των αρμόδιων, από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, μέχρι υπουργούς και βουλευτές, να σταματήσει επιτέλους αυτή η ιστορία .
ΤΑΞΙΑΡΧΟΙ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy