Ακούστηκαν απόψεις, δόθηκαν εισηγήσεις, την Τετάρτη νέα μέτρα και αποφάσεις!

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, προήδρευσε σύσκεψης με την Επιδημιολογική Συμβουλευτική Ομάδα για τον κορωνοϊό για αξιολόγηση της επιδημιολογικής εικόνας, στην παρουσία του Υπουργού Υγείας.

Σύμφωνα με δήλωση του αναπληρωτή Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Παναγιώτη Σεντώνα, τα μέλη της επιστημονικής ομάδας ενημέρωσαν τον Πρόεδρο Αναστασιάδη εκτενώς για την επιδημιολογική εικόνα που παρουσιάζει επιβάρυνση.

Παρόντες ήταν και εκπρόσωποι του ΟΚΥΠΥ. Κατατέθηκαν απόψεις και εισηγήσεις σε σχέση με μετρά, οι οποίες θα μελετηθούν. Τελικές αποφάσεις αναμένεται να ληφθούν τις επόμενες ημέρες.

Το επόμενο 48ωρο και σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου της Δημοκρατίας θα ληφθούν νέες αποφάσεις και μέτρα από την κυβέρνηση, με τον πρόεδρο να αναφέρει ότι έχουμε στο μυαλό μας τόσο την κόπωση των πολιτών, την οικονομία αλλά και το ότι πρέπει να διαφυλαχθεί η δημόσια υγεία. όσον αφορά τα νοσηλευτήρια ο πρόεδρος ανέφερε, ότι βρίκσονται σε εξαιρετικά καλή κατάσταση αλλά θέλουμε να προλάβουμε τα χειρότερα.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy