Έλεγχος δανεικών Καρμιώτισσας

Την 10η αγωνιστική είχαμε την Τετάρτη(4/11) και την 11η το Σάββατο(7/11) στο πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας και υποχρεώσεις είχαν οι τρεις νεαροί ποδοσφαιριστές της Καρμιώτισσας που αγωνίζονται δανεικοί.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές είναι ο Θεόδωρος Ανδρονίκου και Ιωάννης Πιερή στον Κούρη Ερήμης και o Κλεάνθης Πιερή στον ΕΝΥ Διγενή Ύψωνα.

 

Θεόδωρος Ανδρονίκου(Κούρης Ερήμης): Μπήκε ως αλλαγή στον αγώνα της 10ης αγωνιστικής κόντρα στον ΕΝΥ(1-1) εντός έδρας στο 75΄, ενώ στον αγώνα της 11ης αγωνιστικής κόντρα στον Άρη(3-0) εκτός έδρας πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι στο 63΄.

Ιωάννης Πιερή(Κούρης Ερήμης): Αγωνίστηκε ως βασικός και στους δύο αγώνες που έδωσε η ομάδα του, πρώτα την Τετάρτη(4/11) για την 10η αγωνστική εντός έδρας κόντρα στον ΕΝΥ(1-1) και το Σάββατο(7/11) στον εκτός έδρας αγώνα κόντρα στον Άρη(3-0) για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Κλεάνθης Πιερή(ΕΝΥ Διγενή Ύψωνα): Ξεκίνησε ως βασικός και έγινε αλλαγή στο 82΄στον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στον Κούρη(1-1) για την 10η αγωνιστική, ενώ στον αγώνα της 11ης αγωνιστικής κόντρα στην ΑΕΖ(0-0) εντός έδρας αγωνίστηκε σε ολόκληρο τον αγώνα.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy