Χρύσης για Μαλεκκίδη, πανηγυρισμό Σάσι και Απόλλωνα

400

Ο προπονητής της Καρμιώτισσας, Χρύσης Μιχαήλ, μίλησε σήμερα(9/11) στον Super Sport FM 104.0 για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα, για τον τραυματισμό Μαλεκκίδη και τον πανηγυρισμό του Σάσι.

Αναλυτικά όσα είπε:

Η αρχική τοποθέτηση: «Το να κερδίσεις τον Απόλλωνα, θα έπρεπε να κάνουμε ένα τέλειο παιχνίδι. Η ομάδα έδειξε και σε προηγούμενα παιχνίδια ότι μπορεί να ανατρέψει αποτελέσματα. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ δύο φορές με το ΑΠΟΕΛ. Δείξαμε ότι είμαστε μια ομάδα που μπορεί να διεκδικεί κάτι μέχρι τέλους».

Για το ότι η Καρμιώτισσα έχει θετικά αποτελέσματα κόντρα σε μεγάλες ομάδες: «Έχουμε πολύ καλή παρουσία με τις μεγάλες ομάδες. Βέβαια χάσαμε και από Ομόνοια και ΑΕΛ. Είναι κάπως μοιρασμένα τα πράγματα. Εγώ παίρνω το σύνολο των δέκα αγώνων. Με εξαίρεση ένα ημίχρονο με την ΑΕΛ και όλο το παιχνίδι με την Πάφο, ήμασταν πολύ καλοί. Το είπα το καλοκαίρι, ότι θα πρέπει να κοιτάμε όλους τους αντίπαλους στα μάτια. Είχαμε πολλούς ποδοσφαιριστές στο όριο, όμως βλέπουμε το κάθε παιχνίδι. Το ρόστερ είναι μικρό και δεν μπορούσαμε να προφυλάξουμε ποδοσφαιριστές για τα επόμενα παιχνίδια. Θα το παλέψουμε και ελπίζουμε να είμαστε πιο γεμάτοι στη συνέχεια».

Σε ποια σημεία πρέπει να δουλέψει η ομάδα; «Όταν αγωνίζεσαι με μεγάλες ομάδες βρίσκεις πιο εύκολα ανοικτούς χώρους. Πρέπει να δουλέψουμε για να βρίσκουμε τρόπους και σε κλειστές άμυνες».

Για τον Ίσμαελ Σάσι: «Βοήθησε πολύ την ομάδα με τα γκολ που πέτυχε. Η ομάδα έκανε το τέλειο παιχνίδι και δεν έχω κανένα παράπονο από τους ποδοσφαιριστές. Έχω πει και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους».

Για τον πανηγυρισμό και τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν: «Η απολογία του τα λέει όλα. Γνωρίζοντας τον, σε καμία περίπτωση, δεν ήθελε να γίνει κάτι τέτοιο. Είμαι 100% σίγουρος ότι δεν ήταν αυτός ο λόγος που πανηγύρισε έτσι. Είναι παιδιά που σέβονται το που βρίσκονται. Δεν περνά από το μυαλό μου να υπάρχει ποδοσφαιριστής στην Κύπρο που σκέφτεται έτσι. Δεν ήταν πρέπον να σκεφτόμαστε με αυτό τον τρόπο. Ο άνθρωπος εξήγησε και είναι αλήθεια ο λόγος που πανηγύρισε έτσι».

Για τη συνέχεια: «Είχαμε ένα πιεστικό πρόγραμμα. Είχαμε 4 αγώνες σε 13 μέρες. Τα παιδιά έχουν κάποιες μέρες για να ξεκουραστούν και στη συνέχεια θα δουλέψουμε γιατί ακολουθεί ένα αρκετά δύσκολο πρόγραμμα μέχρι τις γιορτές. Θα έχουμε και εμβόλιμη πριν τα Χριστούγεννα».

Για τον τραυματισμό του Μαλεκκίδη: «Φοβηθήκαμε όλοι με τον τραυματισμό του. Έκανε εξετάσεις και ευτυχώς είναι κάτι ασήμαντο και θα ξεπεραστεί σε μια βδομάδα».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy