Συμβιβασμός στο Μπέργκαμο για Αταλάντα και Ίντερ

Η Ιντερ προηγήθηκε στην έδρα της Αταλάντα, όμως δεν άντεξε και έχασε νέο έδαφος στη βαθμολογία. (1-1). Πέρασε από την Τζένοα η Ρόμα (1-3).

Συνέχεια στο πολύ άσχημο σερί έδωσε η Ιντερ, η οποία εκτός από το Champions League, τα βρίσκει σκούρα και στην Serie A. Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε προηγήθηκε στην έδρα της Αταλάντα, όμως στο τέλος ισοφαρίστηκε, παρέμεινε με μόλις μία νίκη στα 8 τελευταία ματς σε όλες τις διοργανώσεις και το βράδυ μπορεί να δει τη διαφορά από την κορυφή να πηγαίνει στο -7.

Οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν στο αρχικό σχήμα τον Ρομέλου Λουκάκου, όμως στο ξεκίνημα της επανάληψης, το έτερο όπλο τους στην επίθεση, ο Λαουτάρο Μαρτίνες άνοιξε το σκορ με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Γιανγκ από αριστερά. Οι Μιλανέζοι είχαν τον έλεγχο στη συνέχεια, έδειχναν να έχουν τον τρόπο για να κρατήσουν τους σημαντικούς βαθμούς και στην κόντρα ο Βιδάλ είχε χαμένο καθαρό τετ-α-τετ. Η αποτυχία του Χιλιανού τιμωρήθηκε τελικά από τους Μπεργκαμάσκι προς το τέλος καθώς στο 79’ με διαγώνιο αριστερό σουτ, ο Μίραντσουκ έγραψε το 1-1 που έμεινε μέχρι το φινάλε.

Την ίδια ώρα, η Ρόμα έπαιζε στο Luigi Ferraris και με χατ-τρικ του Μχιταριάν επιβλήθηκε της Τζένοα (1-3) συνεχίζοντας την υψηλή πτήση με 11 νίκες στα τελευταία 15 ματς στην Serie A. Οι Giallorossi προηγήθηκαν στο 45′ με κεφαλιά του Αρμένιου, ισοφαρίστηκαν στο 50′ με το τετ-α-τετ του Πιάτσα, αλλά ξαναπέρασαν μπροστά στο 67′ με την κοντινή προσπάθεια του έμπειρου εξτρέμ ύστερα από ασίστ του Μπρούνο Πέρες. Η ομάδα του Πάουλο Φονσέκα κλείδωσε το τρίποντο στο 85′ με το τρίτο γκολ του Μχιταριάν, με εκτέλεση έπειτα από σέντρα του Πέδρο.

Στο άλλο ματς που έγινε την ίδια ώρα, η Τορίνο έδωσε συνέχεια στην απογοητευτική πορεία της, καθώς έμεινε στο 0-0 εντός έδρας με τη νεοφώτιστη, Κροτόνε.

 

sdna.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy