Το πρώτο ημίχρονο στοίχησε τη νίκη στην ΑΕΛ

Παρά την προσπάθεια της η ΑΕΛ κυρίως στο 2ο ημίχρονο δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Πάφο εκτός έδρας και δέχθηκε την ήττα με 1-0. Το πρώτο ημίχρονο στοίχησε στην ΑΕΛ την ευκαιρία να πάρει τη νίκη και να ανέβει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Το πρώτο ημίχρονο στο Παφιακό βρήκε την ΑΕΛ να βρίσκεται πίσω στο σκορ με 1-0, μετά από γκολ του Φουρ στο 19΄με πλασέ. Η ΑΕΛ δεν μπήκε καλά στον αγώνα και παρόλο που είχε την κατοχή εντούτοις ήταν ανούσια. Οι ποδοσφαιριστές της έκαναν αρκετά λάθη στην άμυνα, δίνοντας την ευκαιρία στους γηπεδουχους να δημιουργούν τελικές προσπάθειες. Αν εξαιρέσουμε ένα σουτ του Παπαφώτη και κάποια προυπόθεση φάσης με τον Ντανίλο δεν είδαμε κάτι το αξιόλογο, με την Πάφο να είναι καλύτερη και να σκοράρει στο 19΄. Στο πρώτο ημίχρονο κίτρινη κάρτα δέχθηκε ο Μεντόγιεβιτς που συμπλήρωσε τρεις και θα λείψει σε ένα από τα δύο παιχνίδια που ακολουθούν με Ανόρθωση ή Απόλλωνα.

Στην επανάληψη η ΑΕΛ μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα θέλοντας να ανατρέψει το εις βάρος της αποτέλεσμα χάνοντας δύο ευκαιρίες με πιο μεγάλη αυτή του Μάε στο 52΄όταν πήρε την πάσα από εκτέλεση κόρνερ του Ριέρα. Νέα μεγάλη φάση για την ΑΕΛ στο 56΄με τον Τόρες να κάνει την πλάσα και τον τερματοφύλακα Ρούτκο της Πάφου να απογειώνεται και να αποκρούει την ισοφάριση.

Στο 65΄έγινε η πρώτη αλλαγή για την ΑΕΛ με τον Αβράαμ να παίρνει τη θέση του Παπαφώτη. Το πρώτο εικοσάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου άνηκε εξ ολοκλήρου στην ΑΕΛ που θα μπορούσε να ισοφαρίσει αφού βρήκε μεγάλες ευκαιρίες με Μάε και Τόρες. Ο Γκαζαριάν πήρε τη θέση του Κυριάκου στο 73΄, ενώ στο 74΄κεφαλιά του Τεσέιρα πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Η Πάφος ισορρόπησε τον αγώνα, ενώ στο 78΄είχαμε τη δεύτερη αλλαγή για την ΑΕΛ με τον Μαίντεβατς να μπαίνει στη θέση του Ριέρα. Στο 80΄η Πάφος δέχθηκε κόκκινη κάρτα, δεύτερη κίτρινη στον σκόρερ Φούρ και πλέον η ΑΕΛ είχε πάρει αριθμητικό πλεονέκτημα για να προσπαθήσει να ξαναμπεί στον αγώνα.

Στις καθυστερήσεις ο Τόρες προσπάθησε να κρεμάσει τον Ρούτκο αλλά το πλασέ του πέρασε έξω, ενώ πέντε ήταν τα λεπτά των καθυστερήσεων. Νέα ευκαιρία με το σουτ του Μαίντεβατς μέσα από την περιοχή να κοντράρει και να περνά σε κόρνερ, ενώ ακόμα μια κεφαλιά έσωσε ο Ρούτκο. Παρά την τεράστια της προσπάθεια και την αφόρητη πίεση στους γηπεδούχους, η ΑΕΛ δεν κατάφερε να ισοφαρίσει με αποτέλεσμα να έρθει η ήττα με 1-0 και να χαθεί η ευκαιρία για την ΑΕΛ να ανέβει στην κορυφή!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy