Έκτος Λάρσον και Ρομπέρζ με Καρμιώτισσα

Ο Απόλλωνας με ανακοίνωση του ενημερώνει για την ολοκλήρωση της προετοιμασίας της ομάδας για το αυριανό (6/11) κόντρα στην Καρμιώτισσα. Εκτός αποστολής έμειναν ο Λάρσον και ο Ρομπέρζ λόγω τραυματισμού.

Η ανακοίνωση:

Με προπόνηση η οποία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (05/11) στο προπονητικό μας κέντρο στο Κολόσσι, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει του εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο την ομάδα της Καρμιώτισσας.

Στόχος για το συγκρότημα του Σωφρόνη Αυγουστή η έβδομη νίκη στο πρωτάθλημα η οποία θα το διατηρήσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Στο αγωνιστικό μέρος ο Κύπριος τεχνικός δεν θα υπολογίζει στις υπηρεσίες του Βαλεντίν Ρομπέρζ, ο οποίος υπέστη κάκωση στο γόνατο στην απογευματινή προπόνηση της Τρίτης (03/11).

Ο ποδοσφαιριστής θα ακολουθήσει πρόγραμμα αποκατάστασης και θα υποβληθεί σε απεικονιστικό έλεγχο για να εκτιμηθεί η σοβαρότητα του προβλήματος.

Εκτός επιλογών θα παραμείνει και ο Ντάνιελ Λάρσον ο οποίος αντιμετωπίζει μία ενόχληση (υγρό στο γόνατο) εδώ και μερικές ημέρες και προληπτικά θα μείνει εκτός αποστολής από τον αγώνα της Παρασκευής (06/11).

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy