Κέρδισε με τριάρα και βλέπει το τοπικό ντέρμπι η ΑΕΖ

Βαθμολογικό άλμα έκανε σήμερα(4/11) η ομάδα της ΑΕΖ Ζακακίου επικρατώντας εντός έδρας στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής της Αναγέννησης Δερύνειας με 3-1.

Μετά το θετικό αποτέλεσμα και την ισοπαλία 1-1, με πάρα πολλές απουσίες κόντρα στον Ονήσιλο Σωτήρας εκτός έδρας, ήρθε σήμερα η μεγάλη νίκη. Η ΑΕΖ παρά το γκολ που δέχθηκε στο 38΄κατάφερε να ισοφαρίσει πριν τη λήξη του ημιχρόνου που εκτέλεσε εύστοχα ο Θεοδώρου.

Ο ίδιος ποδοσφαιριστής με πέναλτι και πάλι στο 59΄έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Ζακακίου, για να έρθει ο “συνήθης ύποπτος” που σκοράρει σε συνεχόμενα παιχνίδια Γιώργος Βασιλείου για να “κλειδώσει” τη νίκη στο 90΄με το τρίτο γκολ της ομάδας του και τρίτο προσωπικό.

Με τη νίκη της αυτή η ΑΕΖ έφτασε τους 15 βαθμούς και φιγουράρει στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας, ενώ πάει με ανεβασμένη ψυχολογία στο τοπικό ντέρμπι του Σαββάτου(7/11) κόντρα στον ΕΝΥ εκτός έδρας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy