Ήττα στο τάιμ μπρέικ για Απόλλωνα, “παρθενική”νίκη για Lemesos

Σε ένα πραγματικό ντέρμπι που δικαίωσε πλήρως τις προσδοκίες όλων και ειδικά αυτών που το παρακολούθησαν από την τηλεόραση, η Ολυμπιάδα επικράτησε στο Αθλητικό Κέντρο «ΝΕΑΠΟΛΗ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ» του Property Gallery Απόλλων με 3-2 στο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Γυναικών. Η Ολυμπιάδα διατήρησε το αήττητό της, αλλά ο Property Gallery Απόλλων μετά από τρεις αγώνες πέρασε στην κορυφή με 7 βαθμούς.

Στους άλλους δυο αγώνες η Ανόρθωση έκανε «σεφτέ» στις νίκες κερδίζοντας την ΑΕΚ εύκολα με 0-3 σετ. Ακόμα, ιστορική είναι η νίκη για τη Lemesos Volleyball αφού είναι η παρθενική στην πρώτη κατηγορία. Οι «ροζ» κέρδισαν το UCLan Cyprus ΘΟΙ Αυγόρου με 3-0 στο Λύκειο Πολεμιδιών.

Μεγάλη νίκη Oλυμπιάδας – Ανέβηκε πρώτος ο Property Gallery Απόλλων

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ «ΝΕΑΠΟΛΗ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ»: ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Ν. – Property Gallery ΑΠΟΛΛΩΝ 3-2 (25-23, 16-25, 25-19, 21-25, 15-09)

Σε ένα πραγματικό ντέρμπι που το απόλαυσαν οι τηλεθεατές   η Ολυμπιάδα Ν. κέρδισε με 3-2 τον Property Gallery Απόλλων στο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Γυναικών. Ο αγώνας ήταν εξαιρετικός και κρίθηκε στα σημεία. Με αυτή τη νίκη η Ολυμπιάδα ανέβηκε στους 05 βαθμούς, ενώ με το βαθμό ο Property Gallery Απόλλων βρίσκεται στην κορυφή με 07 αλλά με ένα αγώνα περισσότερο από την Robo Markets ΑΕΛ.

Η Ολυμπιάδα κέρδισε το πρώτο σετ που ήταν πολύ «κλειστό» με 25-23 σε 32’ και προηγήθηκε με 1-0 στο σκορ. Ο Property Gallery Απόλλων ήταν ανώτερος στο δεύτερο σετ και επικράτησε 16-25 σε 30’ γράφοντας το 1-1.

Στο τρίτο σετ η Ολυμπιάδα εμφανίστηκε καλύτερη ξέφυγε με 18-14 και 24-19 για να επικρατήσει με 25-19 σε 32’ με συνέπεια να προηγηθεί εκ νέου με 2-1.

Στο τρίτο σετ η Ολυμπιάδα προηγήθηκε 09 -06 όμως ο Property Gallery Απόλλων ανέβηκε και ισοφάρισε 13-13. Οι πετοσφαιρίστριες του Γ. Νικολάκη κατάφεραν να εξασφαλίσουν ένα μικρό προβάδισμα δυο πόντων 18-16 αναγκάζοντας τον κόουτς του Property Gallery Απόλλων να καλέσει σε τάϊμ – άουτ. Η προσφυγική ομάδα πήρε ψυχολογικό προβάδισμα αφού μπήκε στην τελική ευθεία με +3 20-17. Οι δυο ομάδες τα έδωσαν όλα για να εξασφαλίσουν το σετ και το «ράλλι» πόντων συνεχίστηκε. Η ομάδα της Λεμεσού κατόρθωσε να δημιουργήσει σερί και να προηγηθεί  21-23 βάζοντας βάσεις επικράτησης στο σετ. Οι «γαλάζιες» επικράτησαν με 21-25 σε 32’ και ισοφάρισαν το σπουδαίο ντέρμπι σε 2-2.

Στο τάϊ – μπρέϊκ η Ολυμπιάδα μπήκε καλύτερα και προηγήθηκε με 05-02, ενώ η Ολυμπιάδα διατήρησε την πρωτοπορία και με την αλλαγή του τερέν 09-05. Η ομάδα της Νεάπολης δημιούργησε βάσεις νίκης με το υπέρ της 11-06 για να κερδίσει τελικά με 15-09 και να επικρατήσει με 03-02 σετ.

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Ν. (Γ. ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ): Mudritskaya, Πέτρου, Cudworth,Ηudima, Dontsuk,Μανίταρου – Λίμπερο: Κούτα – Αλλαγές: Σιάγα.

Property Gallery ΑΠΟΛΛΩΝ (Γ. ΓΙΑΠΑΝΗΣ): Ventura, Ιορδάνους, Kωνσταντίνου, Kriscova, Lavruk, Λάμπρου – Λίμπερο: Χριστοφόρου.

ΛΥΚΕΙΟ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝ: LEMESOS VOLLEYBALL – UCLan Cyprus ΘΟΙ ΑΥΓΟΡΟΥ 3-0 (25-16, 25-12, 27-25)

Την πρώτη της νίκη στην Α Κατηγορία στην ιστορία της πανηγύρισε η Lemesos Volleyball . Η ομάδα του Ανδρέα Σπύρου κέρδισε στο Λύκειο Πολεμιδιών το UCLan Cyprus ΘΟΙ Αυγόρου με 3-0 σετ και εξασφάλισε το πρώτο τρίποντο στα «σαλόνια». Αντίθετα, η ομάδα του Αυγόρου έμεινε στην 7η θέση μετά από τρεις αγώνες στο πρωτάθλημα.

Οι «ροζ» ήταν πολύ καλύτερες στο πρώτο και δεύτερο σετ κερδίζοντας εύκολα με 25-16 και 25-12. Στο τρίτο σετ το UCLan Cyprus ΘΟΙ Αυγόρου ανέβηκε αισθητά και διεκδίκησε επί ίσοις όροις το σετ όμως η ομάδα της Λεμεσού επικράτησε με 27-25 κερδίζοντας με 3-0.

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής περιλαμβάνει τους αγώνες: Robo Markets ΑΕΛ – ΑΕΚ στο Αθλητικό Κέντρο «NIΚΟΣ ΣΟΛΩΜΟΝΙΔΗΣ», UCLan Cyprus ΘΟΙ Αυγόρου – Ολυμπιάδα Νεαπόλεως στην Τεχνική Σχολή Αυγόρου και Ανόρθωσις – Lemesos Volleyball στο Αθλητικό Κέντρο Ανορθλωσεως. Ρεπό θα έχει ο Property Gallery Απόλλων.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy