Τέλος η σεζόν για Μάρεϊ

Ο Άντι Μάρεϊ δεν θα αγωνιστεί άλλο στο 2020, ξεκινώντας την προετοιμασία του για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.
O Άντι Μάρεϊ επέστρεψε στις προπονήσεις αυτήν την εβδομάδα στο Λονδίνο, ωστόσο, η σεζόν 2020 για αυτόν, όπως αναμενόταν, έχει ολοκληρωθεί. Ο 33χρονος Βρετανός αντιμετώπισε ξανά πρόβλημα τραυματισμού στο πόδι το τελευταίο δίμηνο και αποσύρθηκε από το δεύτερο τουρνουά της Κολονίας εξαιτίας αυτού, και κάπως έτσι, ένα περίεργο 2020 μόλις ολοκληρώθηκε για αυτόν.
Με μόλις επτά παιγμένα ματς συνολικά και μάλιστα αρνητικό ρεκόρ (3-4), και καλύτερη πορεία τον γύρο των “16” στο Σινσινάτι, ο Μάρεϊ αποχαιρετά μία σεζόν που, ούτως ή άλλως, δεν γινόταν να παιχτεί πολύ τένις.
Το πρόσημο πάντως δεν μπορεί να είναι θετικά για τον Muzza καθώς συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις ενώ τα αποτελέσματα του είναι επιεικώς μέτρια.
Σε κάθε περίπτωση, δεν το βάζει κάτω. Ήδη έχει στο μυαλό του την επόμενη χρονιά και αναμένεται να ταξιδέψει στην Αυστραλία στα μέσα του Δεκέμβρη ώστε να διευθετήσει όλες τις υποχρεώσεις για την συμμετοχή του στην Αυστραλιανή swing και να εγκλιματιστεί στις συνθήκες καραντίνας που θα εφαρμοστούν. Το πείσμα του και η επιμονή του είναι, όπως πάντα, ο καλύτερος οδηγός του.
sport24.gr

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy