Η Μάντσεστερ Σίτι επανέρχεται για τον Μέσι

111

Η Μπαρτσελόνα διανύει μία περίοδο παρατεταμένης κρίσης, τόσο σε διοικητικό, όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο. Η πανδημία του κορονοϊού, είχε τεράστιο αντίκτυπο στα οικονομικά του καταλανικού συλλόγου, καθώς προβλέπεται μείωση του προϋπολογισμού κατά 300 εκατομμύρια ευρώ για την επόμενη χρήση. Ο Χοσέ Μαρία Μπαρτομέου παραιτήθηκε και οι διαδικασίες διαδοχής του είναι σε εξέλιξη, την ώρα που μετά την… περιπέτεια του καλοκαιριού, ο Λιονέλ Μέσι δεν δείχνει διάθεση και όρεξη υπό τις οδηγίες του Ρόναλντ Κούμαν.

Αυτήν την κατάσταση θα επιδιώξει να… εκμεταλλευθεί η Μάντσεστερ Σίτι, καθώς οι διοικούντες την εκ των αντιπάλων του Ολυμπιακού στο Champions League, θέλου να πάρουν στην αγγλική μεγαλούπολη τον «ψύλο».

Δεδομένου ότι το καλοκαίρι του 2021, ο Μέσι είναι ελεύθερος να φύγει από την Βαρκελώνη, αλλά και πως από τον προσεχή Ιανουάριο μπορεί να διαπραγματευθεί την μεταγραφή του, η αγγλική εφημερίδα «Telegraph» αποκαλύπτει ότι η διοίκηση του αγγλικού συλλόγου, θα προσπαθήσει να πείσει τον διάσημο Αργεντινό να ενταχθεί στην Σίτι, υπογράφοντας συμβόλαιο ακόμη και από τις αρχές του 2021.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy