Μαλεκκίδης στο lemesosinsports, τι είπε για Απόλλωνα και την πορεία του στην Καρμιώτισσα(video)

Ο Γιώργος Μαλεκκίδης που αγωνίζεται στην Καρμιώτισσα ως δανεικός από τον Απόλλωνα, μίλησε στην κάμερα του lemesosinsports.com μετά το τέλος του αγώνα της ομάδας του κόντρα στην Ανόρθωση (1-1).

Ο Μαλεκκίδης μίλησε για τον πολύτιμο βαθμό που πήρε η Καρμιώτισσα κόντρα στην Ανόρθωση, για του στόχους της ομάδας, για την θέση που του αρέσει να αγωνίζεται, καθώς και για το δανεισμό του από τον Απόλλωνα στην ομάδα των Πολεμιδίων.

Τα σημαντικότερα σημεία:

– Πήραμε ένα σημαντικό βαθμό κόντρα σε μια ομάδα που διεκδικεί το Πρωτάθλημα.

– Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά η ομάδα έδειξε χαρακτήρα, θα διεκδικούμε κάθε παιχνίδι για να πετύχουμε τον στόχο της παραμονής μας στην Κατηγορία.

– Νιώθω πολύ καλά στην Καρμιώτισσα, υπάρχει εξαιρετικό κλίμα στην ομάδα.

– Είμαι ευχαριστημένος με την απόδοση μου και από τις ευκαιρίες που παίρνω. Ήρθα στην ομάδα να πάρω συμμετοχές και να επιστρέψω στον Απόλλωνα για να διεκδικήσω την θέση μου.

– Οι δύο θέσεις που μου αρέσει να αγωνίζομαι είναι αριστερό μπακ και αριστερό στόπερ. Είναι δύο θέσεις που τις δουλεύω αρκετά και παίζοντας εκεί μπορώ να πάω ψηλά.

– Πήγα στον Απόλλωνα από τον Άρη για να διεκδικήσω την θέση στην ομάδα. Έκανα μία πάρα πολύ καλή προσπάθεια αλλά τελικά πήγα δανεικός στην Καρμιώτισσα.

– Αυτό που παίζει ρόλο τώρα για εμένα είναι πως ήρθα στην Καρμιώτισσα να πάρω παιχνίδια και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Αναλυτικά τι δήλωσε ο Μαλεκκίδης:

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy