Χ… άρισε ένα βαθμό στον ΑΠΟΕΛ

Δεν κατάφερε ο Απόλλωνας παρά την κατοχή σε όλο τον αγώνα και το ότι προηγήθηκε με τον Μάρκοβιτς να πάρει τη νίκη και έχασε δύο βαθμούς στην προσπάθεια του για τον τίτλο

Το πρώτο ημίχρονο του αγώνα κύλησε με τον Απόλλωνα να έχει την κατοχή αλλά τον ΑΠΟΕΛ να κλείνει σωστά τους χώρους και να προσπαθεί γρήγορα να βγει μπροστά και να απειλήσει.

Οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα προσπαθούσαν με την κατοχή να ξεκλειδώσουν το τρόπο διάταξης του ΑΠΟΕΛ. Αυτό έγινε στο 42΄όταν οι “γαλάζιοι” βγήκαν μπροστά με ανοργάνωτους τους γηπεδούχους αλλά η τελική προσπάθεια ήταν λανθασμένη με τον Ντιγκινί να εκτίθεται σε θέση οφσάιντ.

Μετά και το ένα λεπτό καθυστερήσεων το ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς κάτι σπουδαίο με τον Απόλλωνα να έχει την κατοχή αλλά ως εκεί.

Με αλλαγή για τον Απόλλωνα ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο με τον Μάρκοβιτς να παίρνει τη θέση του Χάμπου. Στο 59΄ο Απόλλωνας έχασε μεγάλη ευκαιρία με το σουτ του Αγκίρε να αποκρούει ο Σίλβα για τον ΑΠΟΕΛ, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Πίττας έχασε την κεφαλιά και στην επαναφορά ο Μάρκοβιτς έστειλε τη μπάλα πρώτα στο δοκάρι και μετά μέσα από τη γραμμή του τέρματος κάνοντας το 0-1!

Μετά και το γκολ οι “γαλάζιοι” ανέλαβαν πλήρως τον έλεγχο του αγώνα και ήταν αυτοί που προσπαθούσαν να πετύχουν και δεύτερο γκολ. Στο 73΄ο Μπένσοπ έχασε την ευκαιρία καθώς το δυνατό του σουτ απέκρουσε και πάλι ο τερματοφύλακας του ΑΠΟΕΛ, ενώ στην αμέσως επόμενη φάση η άμυνα του Απόλλωνα πελαγοδρόμησε μετά το λάθος του Σακέττι στη μεσαία γραμμή με αποτέλεσμα στην πρώτη φάση που βρήκαν οι γηπεδούχοι να σκοράρουν με τον Εντογκαλά.

Στο 77΄έγινε η δεύτερη αλλαγή για τον Απόλλωνα με τον Σακέττι να δίνει τη θέση του στον Γκάκπε. Μετά και την ισοφάριση η μπάλα ανεβοκατέβαινε στις δύο περιοχές με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να προσπαθούν να πετύχουν το νικητήριο γκολ για την ομάδα τους. Στο 85΄έγινε η τρίτη αλλαγή για τον Απόλλωνα με τον Σάλαι να παίρνει τη θέση του Πίττα.

Στον 89΄και πάλι ο Σίλβα στέρησε το γκολ από τον Γιούστε, ενώ στη συνέχεια της φάσης οι “γαλάζιοι” ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μερκή στον Γιούστε. Τέσσερα ήταν τα λεπτά καθυστερήσεων με το αποτέλεσμα τελικά να μην αλλάζει και ο αγώνας να ολοκληρώνεται στο ισόπαλο 1-1, αφού ο Αγκίρε έχασε τεράστια ευκαιρία στο τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy