Σωφρόνης Αυγουστή: “Ο Σίλβα μας στέρησε τους τρεις βαθμούς”

Διαβάστε τις δηλώσεις του Σωφρόνη Αυγουστή στη διάσκεψη Τύπου μετά το τέλος του σημερινού(31/10) ντέρμπι κόντρα στον ΑΠΟΕΛ και το ισόπαλο 1-1.

“Ξέραμε ότι σήμερα θα ήταν ένα διαφορετικό παιχνίδι. Κοιτάξαμε την δική μας ομάδα. Έκανε ένα τέλειο παιχνίδι. Βρήκαμε ένα εξαιρετικό τερματοφύλακα και μας έχει στερήσει μια σημαντική νίκη. Τελείωσε ο αγώνας πήραμε από ένα βαθμό. Έχουν στεναχωρηθεί οι παίκτες μου. Στα ντέρμπι όλα είναι πιθανά. Βλέπουμε την συνέχεια και από σήμερα βλέπουμε τον αγώνα με την Καρμιώτισσα.

Μας έλειψε το δεύτερο γκολ για να πάρουμε το παιχνίδι. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια και το αποτέλεσμα μας αδικεί. Όταν δεν “σκοτώνεις” τον αγώνα ο αντίπαλος ρίσκαρε και με μια αντεπίθεση μας έχει τιμωρήσει. Κάναμε κάποιες φάσεις που μπορούσαν να γίνουν γκολ αλλά ο Σίλβα μας στέρησε τους 3 βαθμούς. Είναι κρίμα και άδικο να στεκόμαστε σε μια φάση του αγώνα. Έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι ο Αγκίρε. Δεν σκόραρε βλέπουμε τη συνέχεια”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy