Με τεσσάρα επανήλθε στις νίκες ο Άρης

Μετά την ισοπαλία στις καθυστερήσεις την περασμένη αγωνιστική ο Άρης επανήλθε άμεσα στις νίκες επικρατώντας με 4-1 της ΑΛΚΗΣ σήμερα(30/10) στο Τσίρειο στα πλαίσια της 9ης αγωνιστική.

Εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο για την ομάδα του Άρη που φιλοδώρησε με τρία τέρματα την ομάδα της ΑΛΚΗΣ. Οι δύο ομάδες μπήκαν ισορροπημένα στον αγώνα προσπαθώντας να επιβάλουν τον ρυθμό τους με την ομάδα του Άρη να βρίσκει μετά το πρώτο εικοσάλεπτο τα πατήματα της και να υπερτερεί κατά πολύ του αντιπάλου της. Στο 27΄ο Σταύρου έγινε αποδέκτης της μπάλας από αριστερά στην περιοχή και με σουτ έκανε το 1-0

Στο 37΄μετά από ωραία μακρινή πάσα του Νταμάχου ο Σικόρσκι αφού άδειασε δύο αμυντικούς μέσα από την περιοχή και από πλάγια αριστερά με μονοκόμματο σουτ διπλασίασε τα τέρματα του Άρη. Στο 40΄ήταν η σειρά του Μπαρμπαρός να μπει στην περιοχή και να κεραυνοβολήσει τον τερματοφύλακα της ΑΛΚΗΣ κάνοντας τα γκολ του Άρη τρία.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μια αλλαγή αναγκαστική για τον Άρη με τον Μπαρμπαρός να αποχωρεί και να τη θέση του να παίρνει ο Ματθαίου, ενώ η ομάδα της ΑΛΚΗΣ μπήκε πιο δυνατά χάνοντας κάποιες ευκαιρίες στα πρώτα δέκα λεπτά του ημιχρόνου.

Όπως ήταν φυσικό οι ποδοσφαιριστές του Άρη έριξαν ρυθμό με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να πιέζουν για κάποιο γκολ και να χάνουν αρκετές ευκαιρίες. Ο Άρης αναλωνόταν σε αντεπιθέσεις όπου σε μια από αυτές στο 75΄ο Σικόρσκι έκανε το 4-0 μετά από έτοιμο γκολ που του δόθηκε από τον Ματθαίου και όλα πλέον είχαν κριθεί.

Ο σκόρερ έγινε αλλαγή στο αμέσως επόμενο λεπτό από τον Ανδρέου, ενώ στο 80΄έγινε η τρίτη αλλαγή για τον Άρη με τον Παχίπη να μπάινει στη θέση του Μόργκαν. Τα τελευταία λεπτά του αγώνα ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα με την ομάδα της ΑΛΚΗΣ να προσπαθεί να πετύχει κάποιο γκολ, ενώ τους ποδοσφαιριστές του Άρη να κρατάνε το υπέρ τους σκορ.

Τελικά η ΑΛΚΗ πέτυχε το γκολ της τιμής στο 86΄σε μια φάση που η άμυνα του Άρη έμεινε εκτεθειμένη με τον Ολαντούντζι. Μετά και τα πέντε λεπτά των καθυστερήσεων, ο αγώνας ολοκληρώθηκε με τον Άρη να παίρνει τη νίκη με 4-1 και να επιστρέφει στα νικηφόρα αποτελέσματα!

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy