Ιωάννης Πιερή: “Στόχος μου να προστατεύω την εστία της ομάδας μου”

Δεύτερη σερί νίκη στο πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας και στον εξ αναβολής αγώνα της 4ης αγωνιστικής πέτυχε σήμερα(28/10) ο Κούρης Ερήμης κόντρα στον ΑΣΙΛ.

Κατά την ταπεινή μας προσωπική άποψη κορυφαίος της ομάδας του Κούρη ήταν ο τερματοφύλακας της ομάδας, χωρίς να μειώνουμε την απόδοση των υπολοίπων που ήταν κι αυτοί εξαιρετικοί. Ο Γιάννης Πιερή και ενώ η ομάδα του είχε προηγηθεί στο 82΄με τον Παναγιώτη Κωνσταντίνου κράτησε ανέπαφη την εστία του με διπλή εξαιρετική απόκρουση και έδωσε την ευκαιρία στην ομάδα του να καθαρίσει τον αγώνα με γκολ στις καθυστερήσεις του Μαρίνου Ευέλθοντος.

Καθ΄όλη τη διάρκεια του αγώνα ενέπνεε εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες του και η κλάση του φάνηκε τόσο στη διπλή απόκρουση, όσο και στις ενέργειες που είχε.

Ο τερματοφύλακας της ομάδας του Κούρη Γιάννης Πιερή μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του lemesosinsports, τόσο για την προσπάθεια που κάνει η ομάδα του όσο και για τη δική του απόδοση:

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy