Άλλη μια νίκη, δεύτερη σερί κόντρα στον ΑΣΙΛ(pics)

Δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας νίκη για την ομάδα του Κούρη Ερήμης κόντρα στον ΑΣΙΛ, στον εξ αναβολής αγώνα της 4ης αγωνιστικής, με 2-0.

Χωρίς ρυθμό κύλησε το πρώτο μισάωρο του αγώνα με τις δύο ομάδες να αναλώνονται σε αλληλοεξουδετέρωση η μια της άλλης. Η πρώτη φάση έγινε με ένα σουτ των φιλοξενούμενων που πέρασε έξω για να έρθει στο 34′ μεγάλη διπλή ευκαιρία για τον Κούρη, αφού την κεφαλιά του Da Silva απέκρουσε εντυπωσιακά ο τερματοφύλακας του ΑΣΙΛ και στη συνέχεια ένα σουτ κόντραρε σε αμυντικούς.

Η συνέχεια μέχρι και το τέλος του ημιχρόνου είχε κάποιες προϋποθέσεις για τους γηπεδούχους που δεν έφεραν αποτέλεσμα.

Στην επανάληψη και στο πρώτα δεκαπέντε λεπτά ο αγώνας κύλησε στον ίδιο ρυθμό με τον Κούρη να πραγματοποιεί δύο αλλαγές. Οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμό και στο 82′ ήρθε το γκολ μετά από ωραίο ομαδικό συνδυασμό και με τελικό αποδέκτη τον Κωνσταντίνου.

Στο 85′ είχαμε τεράστια διπλή απόκρουση από τον τερματοφύλακα Πιερή για τον Κούρη που έσωσε την ομάδα του από την ισοφάριση.

Οι ποδοσφαιριστές της Ερήμης πέτυχαν στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων και δεύτερο τέρμα σε αντεπίθεση με τον Φραντζή να δίνει ασίστ στον Ευέλθοντος που έκανε το τελικό 2-0!

Μετά την σημερινή (28/10) του νίκη ο Κούρης ανέβηκε στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 10 βαθμούς.

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ του αγώνα στη σελίδα μας στο facebook:

https://www.facebook.com/lemesosinsports.com.cy/posts/793879644516866

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy