“Θα ζητήσουμε τα ηχητικά του VAR”

Ακόμα δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν την ήττα της ομάδας τους στο «classico», οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα ρίχνοντας τις ευθύνες στις διαιτητικές αποφάσεις του Φερνάντεθ Μουνουέρα.

Θέση για το VAR και τις αποφάσεις που έκριναν το ντέρμπι με την Ρεάλ Μαδρίτης, πήρε ο ισχυρός άνδρας των «μπλαουγκράνα», Τζουσέπ Μαρία Μπαρτομέου, τονίζοντας πως θα ζητήσουν τα ηχητικά από τις συνομιλίες του VAR με τον Ισπανό ρέφερι, Φερνάντεθ Μουνουέρα.

Η φάση η οποία εξόργισε τους ιθύνοντες την Μπαρτσελόνα, είναι αυτή του πέναλτι που κέρδισε ο Σέρχιο Ράμος και θέλουν να μάθουν για το πώς ελήφθη η απόφαση του διαιτητή αφού μίλησε με τον VAR και του είπε πως έχει προηγηθεί επιθετικό φάουλ στον Λενγκλέ.

«Θα το εξετάσουμε και θα υπερασπιστούμε τα συμφέροντα της Μπαρτσελόνα. Αν υπάρχουν συνομιλίες θέλουμε να τις μάθουμε και να διαπιστώσουμε πώς πάρθηκε η απόφαση του διαιτητή να δείξει πέναλτι. Το σημαντικό είναι τα κριτήρια τα οποία υπάρχουν για τέτοιες φάσεις, καθώς είναι διαφορετικά σε κάθε παιχνίδι. Πρέπει να ζητήσουμε από την Ομοσπονδία εξηγήσεις γιατί θέλουμε ένα δίκαιο ποδόσφαιρο. Θέλουμε η τεχνολογία να βοηθάει ώστε να έχουμε δίκαια αποτελέσματα», τόνισε χαρακτηριστικά.

 

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy