Έτοιμος να αγωνιστεί μετά από 81 ημέρες ο Αζάρ!!!

Πιο γρήγορα επιστρέφει απ’ ότι αναμενόταν στην αγωνιστική δράση ο Εντέν Αζάρ καθώς ο Ζινεντίν Ζιντάν τον συμπεριέλαβε στην αποστολή με την Γκλάντμπαχ και δεν αποκλείεται να του δώσει χρόνο συμμετοχής.

Τελευταία φορά όπου ο Βέλγος μεσοεπιθετικός της Ρεάλ, πρόσφερε τις υπηρεσίες του στην ομάδα, χρονολογείται στις 7 Αυγούστου για το Champions League. Μετά από 81 ημέρες, ο Εντέν Αζάρ, βρίσκεται ξανά στη διάθεση του Ζινεντίν Ζιντάν, έχοντας ξεπεράσει τον νέο τραυματισμό που υπέστη πολύ πιο γρήγορα απ’ ότι αναμενόταν.

Το γεγονός ότι ο Γάλλος τεχνικός τον συμπεριέλαβε στις επιλογές του για το αποψινό παιχνίδι με την Γκλάντμπαχ (27/10, 22:00) προκάλεσε την εντύπωση όλων.

Ωστόσο, ο Ζιντάν δεν σκοπεύει να τον ρίξει αμέσως στα… βαθιά μιας και δεν θέλει να ρισκάρει και τον χάσει ξανά, αλλά θα του δώσει χρόνο συμμετοχής, προκειμένου ο Αζάρ να αποκτήσει ρυθμό και να είναι ετοιμοπόλεμος για τη συνέχεια της ομάδας στις υποχρεώσεις της.

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy