Έλεγχος δανεικών Καρμιώτισσας

Την 8η αγωνιστική είχαμε το Σάββατο(24/10) στο πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας και υποχρεώσεις είχαν οι τρεις νεαροί ποδοσφαιριστές της Καρμιώτισσας που αγωνίζονται δανεικοί.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές είναι ο Θεόδωρος Ανδρονίκου και Ιωάννης Πιερή στον Κούρη Ερήμης και o Κλεάνθης Πιερή στον ΕΝΥ Διγενή Ύψωνα.

Θεόδωρος Ανδρονίκου(Κούρης Ερήμης): Αγωνίστηκε ως βασικός σε ολόκληρο τον εντός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στον Ονήσιλο Σωτήρας και στην πρώτη νίκη του Κούρη Ερήμης στη Β΄ κατηγορία με 3-2.

Ιωάννης Πιερή(Κούρης Ερήμης): Αγωνίστηκε ως βασικός σε ολόκληρο τον εντός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στον Ονήσιλο Σωτήρας και στην πρώτη νίκη του Κούρη Ερήμης στη Β΄ κατηγορία με 3-2.

Κλεάνθης Πιερή(ΕΝΥ Διγενή Ύψωνα): Αγωνίστηκε ως βασικός σε ολόκληρο τον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στην ΑΛΚΗ. Πέτυχε τα δύο από τα τρία τέρματα της νίκης του ΕΝΥ με 3-2, στο 9΄και στο 42΄, ενώ έγινε αλλαγή στο 66΄.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy