Έλεγχος δανεικών ΑΕΛ

Δράση στα πρωταθλήματα τόσο στην Κύπρο, όσο και στο εξωτερικό είχαμε αυτό το Σαββατοκυρίακο(24,25/10) και πάμε να δούμε τι έκαναν οι οκτώ ποδοσφαιριστές που έχει δανεικούς η ΑΕΛ σε άλλες ομάδες.

Συγκεκριμένα οι Χάρης Καψός και Ανδρέας Φράγκου στην Καρμιώτισσα, Λεάνδρο Σίλβα στην Αρούκα Πορτογαλίας, Χριστόφορος Φραντζής και Ευαγόρας Αντωνίου στον Κούρη Ερήμης, Στυλιανός Παντελή στον Ερμή, Μάρκος Μουστάκης στη Μπαλζάν Μάλτας και Γιάννης Γερολέμου στη Tarsko Selo.

Πάμε να δούμε τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις:

Χάρης Καψός(Καρμιώτισσα): Αγωνίστηκε βασικός σε ολόκληρο τον αγώνα της ομάδας Νέων στον εντός έδρας αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ(1-1). Πέτυχε μάλιστα και το γκολ της ομάδας του με πέναλτι στο 27΄.

Ανδρέας Φράγκου(Καρμιώτισσα): Δεν πήρε χρόνο συμμετοχής στον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στην Πάφο(3-0).

Λεάνδρο Σίλβα(Αρούκα): Αγωνίστηκε ως βασικός σε ολόκληρο τον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στη Penafiel(2-2) στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής.

Χριστόφορος Φραντζής(Κούρης Ερήμης): Αγωνίστηκε ως βασικός σε ολόκληρο τον εντός έδρας αγώνα της ομάδας του και στην πρώτη νίκη του Κούρη στη Β΄ κατηγορία κόντρα στον Ονήσιλο με 3-2.

Ευαγόρας Αντωνίου(Κούρης Ερήμης): Αγωνίστηκε ως βασικός σε ολόκληρο τον εντός έδρας αγώνα της ομάδας του και στην πρώτη νίκη του Κούρη στη Β΄ κατηγορία κόντρα στον Ονήσιλο με 3-2.

Στυλιανός Παντελή(Ερμής): Δεν πήρε χρόνο συμμετοχής στον εντός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στην ΑΕΚ(0-2).

Μάρκος Μουστάκης(Μπαλζάν): Δεν πήρε χρόνο συμμετοχής στον εντός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στη Hamrun(2-2) στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής.

Γιάννης Γερολέμου(Tarsko Selo): Δεν πήρε χρόνο συμμετοχής στον εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος της ομάδας του κόντρα στη Lokomotiv Plovdiv(0-3), ενώ ξεκίνησε βασικός στον αγώνα Κυπέλλου την Τετάρτη(21/10) εκτός έδρας κόντρα στη Kariana Erden και έγινε αλλαγή στις καθυστερήσεις του αγώνα 90+2.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy