Εντόπισε πρόβλημα και ζήτησε εργομετρικά ο Μπόλονι

128

Πρόβλημα φυσικής κατάστασης έχει διακρίνει ο Λάζλο Μπόλονι στον Παναθηναϊκό και φέρεται να ζήτησε τη διενέργεια εργομετρικών εξετάσεων τις επόμενες μέρες. 

Σε ακόμη ένα παιχνίδι τους οι “πράσινοι” φάνηκαν να ξεμένουν από δυνάμεις στο φινάλε, με αποτέλεσμα τελικά να το πληρώσουν -ξανά- δεχόμενοι την ισοφάριση από τον Βόλο.

Σύμφωνα με τη “Sportday” ο Μπόλονι έχει ζητήσει από τους ανθρώπους της ομάδας να γίνουν τις επόμενες ημέρες εργομετρικές εξετάσεις για να τσεκάρει το επίπεδο κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά. Αναλόγως, δε, θα αναπροσαρμόσει και το πρόγραμμα των προπονήσεων και ειδικά τις εντάσσεις, ώστε να βελτιωθεί το δυνατόν περισσότερο η κατάσταση.

Ο Ρουμάνος θέλει ανάλογα με τα αποτελέσματα των εξετάσεων, να ανεβάσει σταδιακά την ένταση και στην επόμενη διακοπή του πρωταθλήματος για τις εθνικές ομάδες, στα μέσα Νοεμβρίου, να κάνει μία μίνι προετοιμασία στους ποδοσφαιριστές.

 

sdna.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy