Επέστρεψε για τα καλά ο Χάμπος!

Ένα Χάμπο από τα παλιά παρακολούθησαν οι φίλοι του Απόλλωνα στον χθεσινό(24/10) αγώνα της ομάδας τους κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα ήταν στο βασικό σχήμα και αγωνίστηκε σε ολόκληρο τον αγώνα μετά από καιρό και την επιστροφή του από τον τραυματισμό που είχε. Έδειξε ότι επανήλθε πλήρως και ότι θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για να είναι στις βασικές επιλογές του προπονητή των “γαλάζιων”.

Με άνεση στο χώρο της μεσοαμυντικής γραμμής, έκοβε μπαλιές αλλά μοίραζε και παιχνίδι στα άκρα και στους επιθετικούς. Μάλιστα μετά από ωραία συνεργασία με τον Πέδρο, προωθήθηκε από δεξιά και με σέντρα ακριβείας έδωσε την ασίστ στον Μπένσοπ στο τρίτο γκολ του Απόλλωνα. Έδειξε αναγεννημένος και με τις ενέργειες που τον συνήθισαν οι φίλοι του Απόλλωνα και στη θέση που μπορεί να αγωνιστεί καλύτερα.

Ο Χάμπος επέστρεψε πλέον για τα καλά στην ομάδα και έχει να δώσει πολλά φτάνει να τον εμπιστευτούν, αφού όλοι στην Κύπρο γνωρίζουν την αξία του. Η ομάδα του Απόλλωνα διαθέτει ότι το καλύτερο σε εγχώριο ποδοσφαιριστή και αυτό θα πρέπει να το εκμεταλλευτούν στο ακέραιο. Όσον αφορά την Εθνική ομάδα και μετά την ανανέωση που πραγματοποιείται, είναι στην τριάδα των ποδοσφαιριστών που κατά την προσωπική μας άποψη θα βασιστεί η ομάδα πάνω τους καθώς έχει και με το παραπάνω την εμπειρία.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy