Ήττα με κορυφαίο τον Κυριακίδη!

Την ήττα δέχθηκε η Καρμιώτισσα από την Πάφο με σε αγώνα που έγινε σήμερα(23/10) στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Η ομάδα των Πολεμιδιών βρήκε απέναντι της μια αλλαγμένη προς το καλύτερο ομάδα της Πάφου, που έδειξε σαφώς ανώτερη, ενώ ο τερματοφύλακας της Καρμιώτισσας ήταν ο κορυφαίος του αγώνα αφού εκτός από το πέναλτι είχε στο ενεργητικό του πολλές αποκρούσεις.

Καθόλου καλά δεν μπήκε η Καρμιώτισσα στον σημερινό(23/10) αγώνα κόντρα στην Πάφο αφού δεν έβρισκε πατήματα και μέχρι το πρώτο μισάωρο βρισκόταν σε παθητικό ρόλο.

Η ομάδα της Πάφου σαφώς ανεβασμένη μετά την αλλαγή προπονήτη ήταν συνεχώς στην επιθέση χάνοντας ευκαιρίες και πετυχαίνοντας δύο τέρματα στο 26΄με τον Μπεριγκόρ και στο 33΄με τον Κούζικ. Μετά το δεύτερο γκολ της Πάφου η Καρμιώτισσα αποφάσισε να βγει μπροστά και έχασε πολύ καλές ευκαιρίες για να μειώσει στο σκορ με τον Ρομό αλλά και τον Ι. Σάσσι.

Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με την ομάδα της Πάφου να προηγείται στο ημίχρονο με 2-0.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με διπλή αλλαγή για την Καρμιώτισσα με τους Παχίπη και Μαλεκκίδη να μπαίνουν στις θέσεις των Οικονόμου και Μ. Σάσσι.

Στο 53΄η Πάφος έκανε τα τέρματα της τρία με τον Βαλακάρι και πλέον τα πράγματα είχαν δυσκολέψει πολύ για την ομάδα της Καρμιώτισσας. Στο 67΄ο Κυριακίδης απέκρουσε πέναλτι της Πάφου που εκτέλεσε ο Βαλακάρι, ενώ στη συνέχεια της φάσης ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έστειλε η μπάλα στο δοκάρι. Στο 74΄έγινε η τρίτη αλλαγή για Καρμιώτισσα με τον Ι. Σάσσι να δίνει τη θέση του στον Μπουμπακαρί.

Η ομάδα της Καρμιώτισσας προσπαθούσε να πετύχει κάποιο γκολ κάτι όμως που δεν ήρθε και μετά τα δύο λεπτά καθυστερήσεων ο αγώνας έληξε με την Καρμιώτισσα να δέχεται την ήττα με 3-0!

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy