Κούμας για διακοπή πρωταθλήματος, blan b και αλλαγές

Σημαντικές τοποθετήσεις από τον Γιώργο Κούμας στο πλαίσιο της παρουσίασης της χορηγικής συνεργασίας με τις υπεραγορές Παπαντωνίου.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις:

Για τον κίνδυνο διακοπής του πρωταθλήματος λόγω κορωνοϊού: “Είναι ένα σοβαρό θέμα που απασχολεί όλη την Κύπρο αλλά και το ποδόσφαιρο. Θα είναι καταστροφικό αν διακοπούν τα πρωταθλήματα. Έχουμε plan b αν υπάρξει επιδείνωση. Στόχος να τελειώσουμε το πρωτάθλημα”.

Σε περίπτωση καθυστέρησης της λήξης του πρωταθλήματος λόγω κορωνοϊού: “Η διοργάνωση του Euro U17, είναι η πιο μεγάλη διοργάνωση που έγινε ποτέ στην χώρα μας σε επίπεδο εθνικών ομάδων. Θα πρέπει να τελειώσουμε τα πρωταθλήματα μας 30 Απριλίου. Υπάρχει η εναλλακτική με τις εμβόλιμες αγωνιστικές και υπάρχει η περίπτωση αν αυτό συνεχιστεί και δεν μπορεί να συγκρατηθεί, δεν θα είναι μόνο στην Κύπρο αλλά και την Ευρώπη, θα δούμε σε επαφή με την ΟΥΕΦΑ πως θα κερδίσουμε κάποιο μήνα για να ολοκληρώσουμε το πρωτάθλημα μας. Ο στόχος είναι φέτος να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα μας”.

Για την απόφαση να γίνονται κεκλεισμένων των θυρών οι αγώνες: “Είναι πιο ακίνδυνο να βρίσκονται 4000 φίλαθλοι στο ΓΣΠ παρά 100 άτομα στο θέατρο. Σεβόμαστε τις αποφάσεις, θα έχουμε συνάντηση με το Υπουργείο για συζήτηση”.

Για το αν θα υπάρξουν 5 αλλαγέςστο πρωτάθλημα: “Συζητάμε για την αύξηση των αλλαγών στους αγώνες σε πέντε. Θα αποφασίσουμε σύντομα”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy