Καθηγήτρια χαστούκισε μαθητή που δεν φορούσε μάσκα…(video) 

Περιστατικό χειροδικίας από καθηγήτρια σε ανήλικο μαθητή, σε γυμνάσιο της Κρήτης, καταγγέλλει ένας πατέρας.

Σάλος στην Κρήτη από περιστατικό χειροδικίας καθηγήτριας σε ανήλικο μαθητή, σε Γυμνάσιο της ενδοχώρας της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει ο πατέρας του παιδιού, ενώ είχαν μπει στην τάξη μετά από διάλειμμα, η καθηγήτρια είπε στο παιδί να βάλει τη μάσκα του. Εκείνος, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία του πατέρα, απάντησε «κυρία, μία τελευταία μπουκιά φαγητό έχω, να το φάω και μετά να βάλω τη μάσκα» και εκείνη τον χαστούκισε λέγοντάς του: «Εμένα θα με ακούς».

Μετά το περιστατικό και ενώ το σχολικό ωράριο δεν είχε ολοκληρωθεί, ο 13χρονος έφυγε μόνος του από το σχολείο, ενημερώνοντας τους γονείς του για τα όσα συνέβησαν. Όταν εκείνοι μετέβησαν στο σχολείο, ζητώντας εξηγήσεις για το περιστατικό, οι καθηγητές, που βρίσκονταν στον χώρο, προσπάθησαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Οι γονείς του παιδιού δηλώνουν αποφασισμένοι να αποδοθεί δικαιοσύνη και έχουν ήδη κινήσει τις σχετικές διαδικασίες.

«Είναι απαράδεκτες αυτές οι συμπεριφορές, δεν πιστεύω ότι όλοι οι εκπαιδευτικοί δρουν έτσι, ωστόσο δεν γίνεται το 2020 να αντιμετωπίζουμε τέτοιες καταστάσεις», αναφέρει χαρακτηριστικά ο πατέρας του ανήλικου μαθητή.

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy