Έρευνα της UEFA για τους 5.000 οπαδούς στο πέταλο

Οι οργανωμένοι της Ρεν δημιούργησαν εξέδρα… προ κορονοϊού στο ματς με την Κράσνονταρ, με τους 5.000 που ήταν το όριο να κατανέμονται μόνο στα πέταλα του γηπέδου, γεγονός που οδήγησε την UEFA να διεξάγει πειθαρχική έρευνα.

Ενώπιον της πειθαρχικής επιτροπής της UEFA θα βρεθεί η Ρεν, μετά τις εικόνες στην πρεμιέρα του Champions League κόντρα στην Κράσνονταρ, όπου 5.000 οπαδοί της παραβίασαν το πρωτόκολλο επιστροφής κόσμου στα γήπεδα.

Παρά το ότι οι 5.000 ήταν το όριο που προέβλεπε η διοργανώτρια αρχή με βάση τη χωρητικότητα του «Roazhon Park» (20%), το «φάουλ» των Βρετονών ήταν πως δεν κατανεμήθηκαν σε όλες τις κερκίδες του γηπέδου, αλλά συσσωρεύτηκαν στο πέταλο, δημιουργώντας ατμόσφαιρα που παρέπεμπε σε συνθήκες προ κορονοϊού.

Η Βρετάνη, πράγματι, αποτελεί μία από τις περιοχές με τα λιγότερα κρούσματα Covid-19 στη Γαλλία, ωστόσο, αυτό δεν αναιρεί τη μη συμμόρφωση με τα μέτρα, γεγονός που οδήγησε την UEFA να διεξάγει έρευνα, με την απόφαση και την ενδεχόμενη τιμωρία του κλαμπ να ανακοινώνεται στις 10 Νοεμβρίου.

gazzetta.gr

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy