Επείγουσα έκκληση για δότη για την 20χρονη Αλεξάνδρα

Η 20χρονη Αλεξάνδρα παλεύει για τη ζωή της και στέλνει έκκληση για δότες

Μέχρι σήμερα δεν έχει βρεθεί ο κατάλληλος συμβατός δότης, όσοι μπορείτε αφιερώστε λίγο από τον χρόνο σας και επικοινωνήστε με το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα στο 22772700. Η διαδικασία είναι εντελώς ανώδυνη. Κάποιος από εμάς μπορεί να είναι ο δότης που θα σώσει τη ζωή της Αλεξάνδρας.

Το μήνυμα της: 

«Κάποιοι με γνωρίζουν και ξέρουν τι άτομο είμαι. Όπως έχετε μάθει είμαι η Αλεξάνδρα Ζαννέττου, είμαι 20 ετών και έχω απλαστική αναιμία! Είμαι σε νοσοκομείο της Γερμανίας από τον Μάρτη και έχω κάνει μέχρι τώρα 3 θεραπείες. Τον Σεπτέμβριο πήγα πίσω Κύπρο για 3 βδομάδες αφού τελικά μπορούσα να συνεχίσω εκεί την θεραπεία μου και οταν ήρθα ξανά Γερμανία πριν 2 βδομάδες μου ανακοίνωσαν πως τελικά καμιά απο τις θεραπείες μου δεν λειτουργούσε οπόταν πρέπει να προχωρήσουμε σε μεταμόσχευση. Θέλω και εγώ με τη σειρά μου λοιπόν να παρακαλέσω τον κόσμο, όσοι δεν είναι ακόμη εθελοντές δότες μυελού των οστών να γίνουν! Είναι μια διαδικασία 5 δευτερολέπτων και μπορεί να είστε τυχεροί να σώσετε τη ζωή ενός ανθρώπου που παλεύει για αυτήν!»

Κάποιοι με γνωρίζουν και ξέρουν τι άτομο είμαι. Όπως έχετε μάθει είμαι η Αλεξάνδρα Ζαννέττου, είμαι 20 ετών και έχω…

Geplaatst door αλεξάνδρα ζαννέττου op Zondag 18 oktober 2020

lemesosblog.com

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy