“Έχουμε τις πιθανότητες μας και θα τις κυνηγήσουμε”

Δύσκολή αποστολή περιμένει την Παρασκευή την Εθνική μας ομάδα των Γυναικών, αφού θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη ομάδα της Πορτογαλίας για τον 5ο προκριματικό όμιλο του UEFA Women’s Euro. Ο αγώνας θα γίνει στις 19:00 στο ΑΕΚ Αρένα, κεκλεισμένων των θυρών.

Είναι ο πρώτος αγώνας της Εθνικής μας από τον περασμένο Μάρτιο, οπόταν και αντιμέτωπισε την Αλβανία στη Λάρνακα, χάνοντας με 2-0.

«Μας περιμένει ένα σημαντικό παιχνίδι. Πεθυμήσαμε να βρεθούμε στο γήπεδο ως Εθνική, πέρασαν επτά μήνες από τον τελευταίο μας αγώνα, όμως η κατάσταση ήταν τέτοια που το απαγόρευε», δηλώνει ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός Άγγελος Τσολάκης, για να προσθέσει:

«Έχουμε τρεις μέρες να προετοιμαστούμε για το δύσκολο παιχνίδι  της Παρασκευής με την Πορτογαλία. Η Πορτογαλία είναι μια πολύ καλή ομάδα με πολύ καλά αποτελέσματα, όμως και εμείς βελτιωνόμαστε, έχουμε τις δικές μας πιθανότητες και θα τις κυνηγήσουμε. Θα προσπαθήσουμε να παρουσιαστούμε όσο πιο καλοί γίνεται στο γήπεδο για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας».

Η Πορτογαλία έχει δώσει δύο αγώνες μέχρι στιγμής στον όμιλο και έχει τέσσερις βαθμούς, νικώντας εκτός έδρας την Αλβανία με 1-0 ενώ εξήλθε ισόπαλη 1-1 εντός έδρας με τη Φινλανδία.

Δηλώσεις Άγγελου Τσολάκη:

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy