Φανούριος για Ολυμπιακό, την εικόνα της ομάδας και τους τραυματίες

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0.

Αναλυτικά:

Για τον χθεσινό αγώνα: «Σίγουρα για εμάς ήταν ένα απ’ τα πιο δύσκολα παιχνίδια που είχαμε στο καλεντάρι. Φέτος ειδικά ο Ολυμπιακός είναι πολύ απαιτητικός και βελτιωμένος σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Το ζητούμενο ήταν να επιστρέψουμε στη Λεμεσό με τους βαθμούς της νίκης, κάτι που πετύχαμε».

Για τη συζήτηση περί θεάματος: «Η συζήτηση αυτή γίνεται μόνο για τον Απόλλωνα. Καμιά ομάδα απ’ την εξάδα δεν κάνει σερί εντυπωσιακές εμφανίσεις. Ο κόσμος γουστάρει τον Απόλλωνα με τις πολλές τελικές, τα τέρματα όμως στην τελική μετρά η νίκη. Όταν έχεις και καλή απόδοση έχεις περισσότερες πιθανότητες να κερδίσεις σίγουρα όμως μετρά η νίκη. Η ουσία είναι το αποτέλεσμα. Το ποδόσφαιρο δεν είναι θέατρο για να βλέπεις μόνο θέαμα. Αν χθες είχαμε 15 τελικές και δεν κερδίζαμε, τι θα λέγαμε; Ξέρουμε ότι υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης και ξέρουμε πως πρέπει να ανεβάσουμε την απόδοση μας, όμως δεν είναι μηχανές οι παίκτες. Έτυχε χθες και κόντρα στον Εθνικό να μην έχουμε το ρυθμό που θέλαμε».

Για τον Νταμπό και τον Γιαννιώτα: «Θα δούμε στην πορεία αν θα προλάβουν τη Σαλαμίνα».

Για τον Μολ: «Δεν τον ξεχάσαμε και τον στηρίζουμε. Όταν ανάψει το «πράσινο φως» απ’ το ιατρικό τιμ και είναι έτοιμος ψυχολογικά θα επιστρέψει στις προπονήσεις».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy