Έλεγχος δανεικών ΑΕΛ

Επανέναρξη των πρωταθλημάτων μετά τις υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων και πάμε να δούμε τι έκαναν οι οκτώ ποδοσφαιριστές που έχει δανεικούς η ΑΕΛ σε άλλες ομάδες.

Συγκεκριμένα οι Χάρης Καψός και Ανδρέας Φράγκου στην Καρμιώτισσα, Λεάνδρο Σίλβα στην Αρούκα Πορτογαλίας, Χριστόφορος Φραντζής και Ευαγόρας Αντωνίου στον Κούρη Ερήμης, Στυλιανός Παντελή στον Ερμή, Μάρκος Μουστάκης στη Μπαλζάν Μάλτας και Γιάννης Γερολέμου στη Tarsko Selo.

Πάμε να δούμε τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις:

Χάρης Καψός(Καρμιώτισσα): Δεν πήρε χρόνο συμμετοχής στον εντός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στον Ερμή(0-1), ενώ αγωνίστηκε βασικός σε ολόκληρο τον αγώνα της ομάδας Νέων στον εκτός έδρας αγώνα κόντρα στην ΑΕΛ(0-1).

Ανδρέας Φράγκου(Καρμιώτισσα): Μπήκε ως αλλαγή στο 81΄στον εντός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στον Ερμή(0-1).

Λεάνδρο Σίλβα(Αρούκα): Αγωνίστηκε ως βασικός σε ολόκληρο τον αγώνα της ομάδας του κόντρα στη Benfica B΄. Ήταν αυτός που έδωσε τη νίκη στην ομάδα του στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής πετυχαίνοντας το γκολ στο 83΄.

Χριστόφορος Φραντζής(Κούρης Ερήμης): Για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος και στον εντός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στην Αγία Νάπα(3-3) μπήκε ως αλλαγή στον αγώνα στο 88΄, ενώ για την 7η αγωνιστική και στον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στον Ακρίτα Χλώρακας(1-1) αγωνίστηκε ως βασικός σε ολόκληρο τον αγώνα.

Ευαγόρας Αντωνίου(Κούρης Ερήμης): Για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος και στον εντός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στην Αγία Νάπα(3-3) αγωνίστηκε ως βασικός σε ολόκληρο τον αγώνα, ενώ για την 7η αγωνιστική και στον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στον Ακρίτα Χλώρακας(1-1) μπήκε αλλαγή στον αγώνα στο 77΄.

Στυλιανός Παντελή(Ερμής): Δεν πήρε χρόνο συμμετοχής στον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στην Καρμιώτισσα(0-1).

Μάρκος Μουστάκης(Μπαλζάν): Δεν πήρε χρόνο συμμετοχής στον εντός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στη Lija Athletic(1-0) στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής.

Γιάννης Γερολέμου(Tarsko Selo): Μπήκε ως αλλαγή στο 64΄στον εkτός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στη Ludocorets(1-1) στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy