Μίλησε για όλα ο Θεόδωρος

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου της ΑΕΛ, Θεόδωρος Αντωνίου, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95,0 για όλα όσα αφορούν την ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τη γενική παρουσία της ΑΕΛ στο πρωτάθλημα: «Η ΑΕΛ παίζει πολύ ωραίο ποδόσφαιρο. Είμαι αρκετά λυπημένος γιατί χάσαμε τα παιχνίδια που χάσαμε έχοντας καλή απόδοση. Η ομάδα θα έπρεπε να είναι πιο ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα. Φέτος και οι φίλοι και οι εχθροί παραδέχονται ότι η ΑΕΛ παίζει ωραίο ποδόσφαιρο. Θέλουμε να συνεχίσουμε με αυτό τον τρόπο. Πιστεύω ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Η ΑΕΛ έχει δείξει ότι είναι μια από τις ομάδες που παίζει και καλό ποδόσφαιρο και ότι είναι πολύ δυνατή. Θεωρούσαμε ότι κάποια στιγμή θα έρχονταν και τα γκολ. Θέλω να πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε ακόμη καλύτερα».

Για το γεγονός ότι η ΑΕΛ δέχτηκε γκολ σε όλους τους αγώνες: «Έχουμε περάσει στην εποχή που θέλουμε να βάλουμε περισσότερα γκολ από αυτά που θα δεχθούμε. Και στο χθεσινό δεχτήκαμε γκολ από πέναλτι. Έκανε και 2-3 άλλες φάσεις το Παραλίμνι. Παίζουμε όμως τόσο επιθετικά που είναι δεδομένο ότι θα βρει ευκαιρίες και ο αντίπαλος».

Για τον Μπουνόζα: «Είναι πολύ έμπειρος και ηγέτης μέσα στα αποδυτήρια και για αυτό λόγο επιλέχθηκε. Σιγά σιγά θα δέσει και με τα υπόλοιπα παιδιά».

Για το βάθος που έχει η ομάδα: «Απουσίαζαν πάρα πολλοί ποδοσφαιριστές στα προηγούμενα. Φαίνεται ότι φέτος έχει αρκετούς ποδοσφαιριστές ικανότατους στη διάθεση του ο Ντούσαν Κέρκεζ».

Για την κατάσταση του Αβραάμ: «Ο Αντρέας είναι σε πορεία αποθεραπείας και επιστροφής του στη διάθεση του προπονητή».

Για την επετειακή φανέλα: «Υπάρχει προσμονή από τον κόσμο για την κυκλοφορία της νέας επετειακή μας φανέλας. Θα είναι σε χρώμα κίτρινο και σε χρώμα μαύρο. Μέσα στην πρώτη βδομάδα του Νοέμβρη θα βγει και η φανέλα προς τον κόσμο. Αυτή η φανέλα δεν πρέπει να λείψει από κανένα σπίτι ΑΕΛιστών».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy