Έρχονται αλλαγές στο Champions League

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της αγγλικής Telegraph, η ευρωπαϊκή ομοσπονδία εξετάζει το ενδεχόμενο να αλλάξει το format των ομίλων του Champions League με την παράλληλη αύξηση των ομάδων σε 36!

Μία ριζική αλλαγή του τρόπου που διεξάγεται το Champions League εξετάζει η UEFA σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της αγγλικής Telegraph. Όπως τονίζει η αγγλική εφημερίδα η ευρωπαϊκή ομοσπονδία σκέφτεται από την σεζόν 2024-25 να αυξήσει τον αριθμό των ομάδων που θα αγωνίζονται στους ομίλους από 32 σε 36, θέλοντας να ικανοποιήσει τα κλαμπ που πιέζουν για ακόμα περισσότερες ομάδες και περισσότερες αγωνιστικές.

Σύμφωνα με το νέο πλάνο, κάθε ομάδα που προκρίνεται στους ομίλους θα δίνει 10 παιχνίδια (από 6 που είναι σήμερα), κάτι που σημαίνει ότι η UEFA εξετάζει ένα εντελώς νέο format με 6 ομίλους των 6 ομάδων.

Προς το παρόν το σχέδιο είναι ακόμα σε θεωρητικό επίπεδο, όμως όπως τονίζεται οι κορυφαίοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι βλέπουν ήδη με θετικό μάτι τις αλλαγές και έχουν δώσει την έγκριση τους σε ότι αφορά την εφαρμογή τους.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy