“Κρατάμε το τρίποντο σε ένα γήπεδο που ποτέ δεν το συμπάθησα είτε σαν προπονητής, είτε σαν ποδοσφαιριστής”

Διαβάστε τι ανέφερε ο προπονητής του Απόλλωνα, μετά το τέλος του αγώνα στο Μακάρειο και τη νίκη της ομάδας του με 1-0 κόντρα στον Ολυμπιακό. Αναφέρθηκε τόσο στον Δημητρίου, όσο και στον αρχηγό Βασιλείου.

“Ξέραμε ότι θα είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Αξίζουν συγχαρητήρια στον συνάδελφο για τη δουλειά που κάνει. Κρατάμε το τρίποντο σε ένα γήπεδο που ποτέ δεν το συμπάθησα είτε σαν προπονητής, είτε σαν ποδοσφαιριστής. Δίνει αυτοπεποίθηση στην ομάδα. Όταν γνωρίζεις τα αποτελέσματα των άλλων, έρχεται και η πίεση. Συνεχίζουμε και αξίζουν συγχαρητήρια στην ομάδα.

Ξέρουμε το κίνητρο των αντιπάλων όταν είσαι αήττητος. Εμείς έχουμε κίνητρο να κρατήσουμε αυτό το σερί και να το μεγαλώσουμε όσο μπορούμε. Είχε μεγάλη αξία αυτή η νίκη. Καλύτερα να παίρνω τους βαθμούς και στο τέλος όλη η ομάδα να κόψει πρώτη το νήμα. Τη χρονιά που παίξαμε εξαιρετικό ποδόσφαιρο δεν πήρε κάτι η ομάδα. Γίνεται πιο σοφός και κυνηγάς το αποτέλεσμα. Υπάρχουν αρκετοί παίκτες σε όλες τις θέσεις και αυτό βοηθά τον προπονητή.

Η θέση του τερματοφύλακα είναι ευκαιρίες που δίνονται σε κάποιες στιγμές. Χτίζει στις θετικές εμφανίσεις και βλέπουμε ότι παίρνει εμπειρίες και δείχνει ώριμος τερματοφύλακας. Μπήκε στη διαδικασία να παίζει πολύ με τα πόδια. Εμείς θέλουμε να τους έχουμε όλους έτοιμους. Βλέπουμε ότι οι μεγάλες ομάδες δυσκολεύονται. Από την στιγμή που είναι κεκλεισμένων όλα τα παιχνίδια είναι 50-50. Η ομάδα που θα είναι πιο συγκεντρωμένη που θα παίρνει τα αποτελέσματα αυτή θα τερματίσει πρώτη. Ο Βασιλείου είναι ένας παίκτης που όποτε κληθεί να παίξει είναι πάντα σταθερός”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy