Οι επιχειρήσεις που βρέθηκαν κρούσματα

Βάσει του Διατάγματος που θα αναφέρεται ως το περί Λοιμοκαθάρσεως (Καθορισμός Μέτρων για την παρεμπόδιση της Εξάπλωσης του Κορωνοϊού COVID-19) Διάταγμα (Αρ.16) του 2020, σε οποιαδήποτε επιχείρηση και/ή στο δημόσιο και/ή ευρύτερο δημόσιο τομέα και/ή στις Ανεξάρτητες Υπηρεσίες και/ή στις Αρχές Τοπικής Αυτοδιοίκησης, εντοπιστεί κρούσμα μόλυνσης από τον κορωνοϊό (COVID-19), εντός 24 ωρών, για σκοπούς δημόσιας υγείας, το Υπουργείο Υγείας ανακοινώνει τις σχετικές λεπτομέρειες που περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, το όνομα και τη διεύθυνση της επιχείρ ησης και/ή της υπηρεσίας του δημόσιου και/ή ευρύτερου δημόσιου τομέα και/ή της Ανεξάρτητης Υπηρεσίας και/ή της Αρχής Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Ως εκ τούτου, το Υπουργείο Υγείας, κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τη Μονάδα Επιδημιολογικής Επιτήρησης, επιθυμεί να πληροφορήσει το κοινό για τα ακόλουθα, που αφορούν στον εντοπισμό κρουσμάτων σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων για τον ιό SARS-CoV-2 που λήφθηκαν στις 15-17/10/2020:
–       Κατάστημα «Αθλοκίνηση», Λεμεσός
–       Κουρείο Ζένιος Ιγνατίου, Λεμεσός
–       Καφενείο «Μάλλον Γλυκύς», Σαριπόλου, Λεμεσός
–       Φούρνος “Sunfresh”, Αγία Φύλα, Λεμεσός
–       Ξενοδοχείο Aldiana, Αλαμινός, Λάρνακα
–       RCB Bank, Λεμεσός
–       Κομμωτήριο Βαλεντίνα, Λεμεσός
–       Κτηματολόγιο, Λεμεσός
–       Κατάστημα Jumbo, Πολεμίδια, Λεμεσός
–       Ταβέρνα «Σαλώμη», Λεμεσός
–       Υποκατάστημα Τράπεζας Κύπρου, Κόλπος Κοραλλίων, Πάφος
Οι διευθύνσεις των πιο πάνω υποστατικών ενημερώθηκαν από τη Μονάδα Επιδημιολογικής Επιτήρηση για τον εντοπισμό κρουσμάτων στους χώρους τους και έγιναν ενέργειες για απομάκρυνση των θετικών στον ιό ατόμων, καθώς και των ατόμων που δηλώθηκαν ως στενές επαφές. Παράλληλα, δόθηκαν οδηγίες για απολύμανση των χώρων σύμφωνα με το πρωτόκολλο.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy