Αναβλήθηκε η προπόνηση του ΑΠΟΕΛ λόγω κρουσμάτων στην Πάφο

Με επίσημη του ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ ενήμερωσε για σημερινή(19/10) αναβολή της προπόνησης του και ότι όλοι στην ομάδα θα περάσουν από τεστ λόγω κρουσμάτων στην ομάδα της Πάφου που αγωνίστηκε στον χθεσινό αγώνα μαζί της.

Όπως η ιστοσελίδα μας πληροφορείται δύο ποδοσφαιριστές της Πάφου βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοιό με τον ένα μάλιστα να είναι βασικός στον αγώνα.

Η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ:

Μετά την ανίχνευση θετικών κρουσμάτων COVID-19 στην ποδοσφαιρική ομάδα της Πάφος F.C. έχει ακυρωθεί η σημερινή προπόνηση της ομάδας μας. Όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα θα περάσει αύριο από διαγνωστικό έλεγχο για COVID-19.

Η ανακοίνωση της Πάφου:

Η ΠΑΦΟΣ FC ενημερώνει μετά από διαγνωστικό έλεγχο COVID-19 που έγινε σήμερα σε δυο ποδοσφαιριστές μας, έχουν βρεθεί θετικοί.
Τα τεστ που έγιναν ήταν RAPID TEST και αύριο ολόκληρη η ομάδα και το υποστηρικτικό προσωπικό θα περάσουν από τα κανονικά τεστ.
Όλοι οι ποδοσφαιριστές, Προπονητικό επιτελείο και υποστηρικτό προσωπικό έχουν τεθεί σε αυτοπεριορισμό μέχρι τα νέα αποτέλεσματα και έχει ενεργοποιηθεί το Πρωτόκολλο όπως προβλέπεται από την ΚΟΠ και το Υπουργείο Υγείας.
Έχει ήδη ενημερωθεί η Ομοσπονδία καθώς και ο χθεσινός μας αντίπαλος, ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας.
Το προπονητικό κέντρο έχει κλείσει για απολύμανση και έχουν ακυρωθεί όλες οι προπονήσεις και των Ακαδημιών!
Η ομάδα μας θα εφαρμόσει κατά γράμμα το πρωτόκολλο περί COVID-19 και τις οδηγίες της ΚΟΠ.
Να σημειώσουμε πως πέντε μέλη της ομάδας μας πέρασαν απο το δειγματοληπτικό έλεγχο COVID-19 της ομοσπονδίας την περασμένη Παρασκευή με αρνητικά αποτελέσματα.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy