Φτάνει η ώρα του Μπέιλ

Περίπου επτάμισι χρόνια μετά τη μεταγραφή του από την Τότεναμ στη Ρεάλ, ο Γκάρεθ Μπέιλ ετοιμάζεται να ξαναφορέσει τη φανέλα των «σπερς». Ο Ουαλός επιθετικός, ο οποίος πριν λίγο καιρό επέστρεψε στο σύλλογο του Λονδίνου ως δανεικός από τους «μερένγκες», είναι πολύ πιθανό να κάνει το -δεύτερο- ντεμπούτο του την Κυριακή (18/10), απέναντι στη Γουέστ Χαμ, όπως δήλωσε ο Ζοζέ Μουρίνιο. «Πιθανότατα θα παίξει την Κυριακή και, αν αυτό δεν συμβεί, θα παίξει την Πέμπτη (σ.σ. στο ματς του Europa League με τη ΛΑΣΚ)», δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός της Τότεναμ και συμπλήρωσε: «Προφανώς θέλει να παίξει από τη μέρα που ήρθε, αλλά αυτό δεν ήταν δυνατόν. Αυτό που μπορώ να σας πω, είναι ότι δουλεύει πολύ καλά».

Ο Μπέιλ αγωνίστηκε στην Τότεναμ από το 2007 ως το 2013, σημειώνοντας 55 γκολ σε 203 αγώνες. Ψηφίστηκε παίκτης της χρονιάς δύο φορές (2011, 2013) από τους συναδέλφους του στην Premier League, πριν μεταγραφεί το καλοκαίρι του 2013 στη Ρεάλ, αντί ποσού 100 εκατ. ευρώ, που τον κατέστησε τότε την πιο ακριβή μεταγραφή όλων των εποχών.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy