Τοποθέτηση Μιχαηλίδη για τις εργασίες στο γήπεδο της Λεμεσού

Ο πρόεδρος του ΚΟΑ, Ανδρέας Μιχαηλίδης, επιθεώρησε τις εργασίες που γίνονται για το νέο γήπεδο της Λεμεσού στο Κολόσσι, στέλνοντας μήνυμά πως το χρονοδιάγραμμα ακολουθείται κανονικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΚΟΑ:

Ο Πρόεδρος ΚΟΑ επιθεώρησε τις εργασίες στο νέο γήπεδο Λεμεσού στο Κολόσσι.

Ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέας Μιχαηλίδης επιθεώρησε την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020 τις εργασίες στο νέο γήπεδο Λεμεσού στο Κολόσσι, αναφέροντας τα ακόλουθα σε ανάρτηση του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook:

“Χθές Πέμπτη έκανα μια απο τις συνηθισμένες μου επισκέψεις στο εργοτάξιο του Νέου Γηπέδου Λεμεσού και ξεναγήθηκα στους διάφορους χώρους, αφού πρώτα ενημερώθηκα λεπτομερώς απο τον Επιβλέποντα Μηχανικό των Δημοσίων Έργων, φίλο Δημήτρη Αποστολίδη. Οι εργασίες συνεχίζονται κανονικά και το χρονοδιάγραμμα ακολουθείται όπως επαναδιορίστηκε.

Την επόμενη βδομάδα θα διευθετηθεί νέα συνάντηση/ενημέρωση των τριών ομάδων της Λεμεσού, όπως συνηθίζουμε να κάνουμε εδώ και αρκετό καιρό”.

Ο Πρόεδρος ΚΟΑ επιθεώρησε τις εργασίεςστο νέο γήπεδο Λεμεσού στο ΚολόσσιΟ Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού…

Geplaatst door Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού – KOA op Donderdag 15 oktober 2020

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy