Σε 11 καταγγελίες υπεύθυνων υποστατικών και 35 καταγγελίες πολιτών προχώρησε η Αστυνομία…

Σε 11 καταγγελίες υπεύθυνων υποστατικών και 35 καταγγελίες πολιτών προχώρησε η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο για παραβίαση των μέτρων αποτροπής της εξάπλωσης του κορωνοϊού. Οι 46 αυτές καταγγελίες παγκύπρια προήλθαν μετά από 1008 ελέγχους που έχουν διενεργηθεί.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Γραφείο Τύπου της Αστυνομίας, στην Επαρχία Λευκωσίας από 271 ελέγχους προέκυψαν καταγγελίες σε 2 υποστατικά και 7 πολίτες, στη Λεμεσό από 159 ελέγχους έγινε μια καταγγελία υποστατικού και 14 καταγγελίες σε πολίτες.

Στην Επαρχία Λάρνακας έγιναν 157 έλεγχοι και προέκυψαν μια καταγγελία υποστατικού και 7 πολιτών, στην Πάφο από 134 ελέγχους έγιναν 4 καταγγελίες υποστατικών και 2 πολιτών, στην Αμμόχωστο από σύνολο 211 ελέγχων προέκυψε καταγγελίες για ένα υποστατικό και 4 πολίτες και τέλος στην επαρχία της Μόρφου από 76 ελέγχους προέκυψαν 2 καταγγελίες υποστατικών και μια καταγγελία σε πολίτη.

ΚΥΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy