Κρούσμα κορωνοιού στον Απόλλωνα και απολύμανση

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ανακοινώνει ότι όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας μας υποβλήθηκε το πρωί της Πέμπτης (15/10) σε διαγνωστικά τεστ μοριακής εξέτασης Covid-19.

Από τα αποτελέσματα εντοπίστηκε ένα θετικό κρούσμα το οποίο αφορά μέλος της υποστηρικτικής ομάδας (δεν ήρθε σε επαφή με κανένα μέλος του ποδοσφαιρικού τμήματος), ενώ όλα τα υπόλοιπα τεστ ήταν αρνητικά.

Άμεσα οι υπεύθυνοι του ποδοσφαιρικού τμήματος του Απόλλωνα ενεργοποίησαν και εφάρμοσαν όλα όσα προνοεί το πρωτόκολλο της ΚΟΠ για τον περιορισμό της εξάπλωσης της νόσου.

Η προγραμματισμένη προπόνηση για το απόγευμα της Πέμπτης (15/10) προπόνηση αναβλήθηκε, έτσι ώστε όλοι οι χώροι του προπονητικού μας κέντρου στο Κολόσσι να απολυμανθούν.

Θα πρέπει να αναφερθεί επίσης ότι όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος θα βρίσκονται υπό καθημερινή κλινική παρακολούθηση για τις επόμενες 10 ημέρες, ενώ σύσσωμο το ποδοσφαιρικό μας τμήμα θα υποβληθεί σε νέα διαγνωστικά τεστ την Κυριακή (18/10).

** Διευκρινίζεται ότι οι σημερινές (15/10) δημοσιεύσεις της ομάδας μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι οποίες περιλαμβάνουν πλάνα και φωτογραφίες, είναι από την προπόνηση της Τετάρτης (14/10).

Η οικογένεια του Απόλλωνα Λεμεσού εύχεται στο μέλος του ποδοσφαιρικού τμήματος το οποίο νόσησε, καλή ανάρρωση και ταχεία επιστροφή στα καθήκοντά του.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy