Με μαέστρο τον Σλούκα νίκησε την Αρμάνι

Με μαέστρο τον Σλούκα και πρώτα βιολιά Πρίντεζη, ΜακΚίσικ και Χάρισον ο Ολυμπιακός έσπασε το αήττητο της Αρμάνι (86-75).
Μια πρώτη απόδειξη πως είναι ομάδα ικανή να διεκδικήσει πρόκριση στα playoffs της Ευρωλίγκας έδειξε ο Ολυμπιακός. Αφήνοντας πίσω του το προβληματικό πρώτο ημίχρονο, όταν βρέθηκε και στο -8 έχοντας 10 λάθη, οι «ερυθρόλευκοι» κυριάρχησαν στο δεύτερο και επικράτησαν της Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ με 86-75.
Τσάκιζε κόκκαλα η άμυνα της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα στο δεύτερο μέρος αποτελώντας την αφετηρία για τη δεύτερη νίκη στη φετινή Ευρωλίγκα και το… τέλος στο αήττητο που είχε φέτος η Αρμάνι σε 13 ματς σε πρωτάθλημα, Ευρωλίγκα και Σούπερ Καπ.
Ηγετική εμφάνιση από τον Κώστα Σλούκα που είχε 17 πόντους και 11 ασίστ με μόλις ένα λάθος.
Ο Γιώργος Πρίντεζης (16π.) κράτησε στο πρώτο ημίχρονο όρθιους τους γηπεδούχους, ενώ στο δεύτερο πήραν τη σκυτάλη οι ΜακΚίσικ (10π., 4 ριμπ., 4 ασίστ) και Χάρισον (16π. με 4/11 τρίποντα). Μόλις 7:30 έπαιξε ο Σπανούλης, καθόλου στο δεύτερο ημίχρονο.
Μόνο ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ στο πρώτο (18π.) και ο Μάικλ Ρολ στο δεύτερο (16π.) διασώθηκαν από την Αρμάνι.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy