Ζήτησε δημόσια συγνώμη και θα απέχει από τα καθήκοντα του ο Συλλούρης

Ο Πρόεδρος της Βουλής, Δημήτρης Συλλούρης, μετά το σάλο που προκλήθηκε από τις αποκαλύψεις του Al Jazzeera, με γραπτή του δήλωση ζήτησε δημόσια συγγνώμη και είπε ότι θα απέχει από τα καθήκοντα του μέχρι να αποπερατωθούν οι έρευνες.

Αναλυτικά η δήλωση Συλλούρη:

“Κατάρχας θα ήθελα να ζητήσω δημόσια συγγνώμη, για τη δυσάρεστη εικόνα που πέρασε στον Κυπριακό λαό -και όχι μόνο- και την αναστάτωση που αυτή έχει προκαλέσει. Απολογούμαι που επέτρεψα σε κάποιους, έστω και μέσα απ’ τη δημοσιοποίηση αυτής της σκηνοθετημένης και αποσπασματικής εικόνας, να πλήξουν το πρόσωπο μου και κατ’ επέκταση τον θεσμό του Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων.

Παράλληλα θέλω να ανακοινώσω, ότι από την επόμενη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020, απέχω από τα καθήκοντα μου, μέχρι να αποπερατωθούν οι έρευνες.

Όταν ολοκληρωθούν, έχω πάρει τις αποφάσεις μου και ανεξαρτήτως αποτελέσματος θα τις ανακοινώσω. Καλώ επίσης όλες τις αρμόδιες αρχές να επιταχύνουν οποιεσδήποτε διαδικασίες έχουν αρχίσει και είμαι στη διάθεση των Αρχών για οποιαδήποτε διευκόλυνση χρειαστεί σχετικά με τις έρευνες”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy