Λαγός: “Έναν έναν σας στέλνουμε στα σπίτια σας”! (video)

Η νέα πρόεδρος, η οποία και θα εξέταζε το αίτημα εξαίρεσης των μελών του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, πλην της εισαγγελέως Αδαμαντίας Οικονόμου, που κατέθεσε ο Γιάννης Λάγος και ο συνήγορος υπεράσπισής του, Κωνσταντίνος Πλεύρης, δήλωσε κώλυμα.

Μόλις η πρόεδρος της νέας σύνθεσης του δικαστηρίου δήλωσε κώλυμα, γιατί όπως είπε είχε οριστεί δεύτερη επίκουρη ειδική ανακρίτρια στην κύρια ανάκριση, ο Γιάννης Λαγός ακούστηκε να λέει: “Έτσι μπράβο, έναν έναν σας στέλνουμε στα σπίτια σας.

Αργότερα, έκανε δηλώσεις στις κάμερες, που βρίσκονται έξω από το Εφετείο, λέγοντας: “Tους είχα πει ότι θα έρθω από τις Βρυξέλλες και θα τους κάνω να κρύβονται. Οι παρατυπίες, τα όργια που έχουν κάνει εις βάρος μας, το αίμα που έχουν ζητήσει να χυθεί 67 αθώων ανθρώπων και των οικογενειών τους, δεν θα περάσει έτσι. Τα αιτήματα που καταθέσαμε έγιναν απολύτως δεκτά. Δεν τα είχαμε διεκδικήσει με τον κατάλληλο τρόπο. Είναι όλα νόμιμα, τίποτα παράτυπο. Το δίκιο μου προσπαθώ να βρω. Το έχω πει: Η υπόθεση θα πάει στα ευρωπαϊκά δικαστήρια. Έχω συστήσει ομάδα νομικών από οκτώ κράτη της Ευρώπης και όσο πάει μεγαλώνει η ομάδα αυτή”.

Μετά το κώλυμα που δήλωσε η νέα πρόεδρος θα υπάρξει νέα απροσδιόριστη καθυστέρηση στην έκδοση της απόφασης του δικαστηρίου.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy