Καταγγελίες 9 υποστατικών και 22 πολιτών για μη τήρηση μέτρων για κορωνοϊό

Σε συνολικά 591 ελέγχους υποστατικών παγκύπρια προέβη το τελευταίο 24ωρο η Αστυνομία στο πλαίσιο των ελέγχων για τήρηση των μέτρων περιορισμού της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, κατά τη διάρκεια των ελέγχων, από τις 6 π.μ. χθες Κυριακή μέχρι και τις 6 π.μ. σήμερα, μέλη της Δύναμης προέβησαν συνολικά σε 9 καταγγελίες υποστατικών και 22 καταγγελίες πολιτών.

Πιο αναλυτικά, στην επαρχία Λευκωσίας διενεργήθηκαν 117 έλεγχοι και προέκυψαν 1 καταγγελία υποστατικού και 4 πολιτών, στην επαρχία Λεμεσού έγιναν 100 έλεγχοι με 7 καταγγελίες υποστατικών και 4 καταγγελίες πολιτών, στην επαρχία Λάρνακας έγιναν 216 έλεγχοι και προέκυψε 1 καταγγελία υποστατικού και 10 πολιτών, στην Αμμόχωστο έγιναν 104 έλεγχοι από τους οποίους προέκυψαν 3 καταγγελίες πολιτών και καμία καταγγελία για υποστατικά και τέλος, στην περιοχή Μόρφου διενεργήθηκαν 54 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψε 1 καταγγελία για πολίτη και καμία καταγγελία για υποστατικά.

(ΚΥΠΕ/ΔΝ/ΓΒΑ)

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy